Krásná Eva Perkausová se odhalila. Své těhotenské bříško už neskrývá

20. října 2022·Celebrity·Redakce

Eva Perkausová Hecko (Foto: se souhlasem E. Perkausová)

Je mladá, krásná, úspěšná, zamilovaná a navíc také těhotná. Co víc by si mohla moderátorka Eva Perkausová přát? Další dvě děti. O svém těhotenství a dětech se rozpovídala v novém vydání časopisu Maminka, kde mimo jiné prozradila, že vždycky chtěla mít tři děti. Zatím je na cestě první kluk.

Přestože celkem brzy prozradila světu pohlaví miminka, prý hned od začátku věděla, koho nosí pod srdcem. V pořadu Showtime praskla se svým manželem Ivanem Hecko balónek, ze kterého vyletěly modré papírky. V té chvíli se všichni dozvěděli, že šťastný pár čeká chlapečka. A Evě se potvrdilo to, co sama cítila.

Jméno si však manželé nechávají pro sebe. Oba se na něm shodli a jak uvedli: Není to nic typicky českého, ale ani přehnaně exotického nebo zahraničního. Příjmení bude Hecko, to je krátké a dá se dobře kombinovat,” nechala se primácká moderátorka slyšet. Výbavičku už ale samozřejmě nakupuje a celou ji ladí do modrých barev.

A jedním potomkem to prý neskončí. Vždycky si prý přála mít tři děti, protože sama pochází ze tří dětí. Její manžel je zase z pěti, takže ani pro něj to nebude nic nového a neobvyklého. “Dvě minimálně, a kdyby mi pánbůh dopřál víc, tím lépe,” řekla Eva v rozhovoru pro časopis Maminka. Zároveň s rozhovorem nafotila i pěkné a decentní těhotenské fotografie, které zveřejnila i na svém instagramu. A to ještě nedávno bříško na každé fotce schovávala, jak to jen šlo.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Celebrity - další články

Doporučujeme