Radostná zpráva. Moderátorka Eva Perkausová je těhotná

1. července 2022·Celebrity·Redakce

Eva Perkausová s manželem (Zdroj: Profimedia)

Moderátorka Hlavních Zpráv CNN Prima NEWS Eva Perkausová se pochlubila krásnou novinkou. S manželem Ivanem Heckem totiž čeká miminko. Sexmbomba se informací pochlubila na své domovské televize TV Prima a na instagramu.

Moderátorka prozradila, že začíná pátý měsíc a je ráda, že se jí novinku podařilo chvilku utajit. „A jsem spokojená, že jsem to mohla nechat pod pokličkou a s partnerem si to zatím užívat ve dvou,“ prozradila moderátorka HLAVNÍCH ZPRÁV na CNN Prima NEWS.

Eva se letos v lednu vdala, partnera Ivana si vzala na exotickém ostrově Mauricius. S první těhotenskou fotografií se ostatně fanouškům opět pochlubila na dovolené. Tu si užívá už 2v1 na další exotice, tentokrát vyrazili na Seychely. „Bříško trochu mám. Dopnout šaty mi už dělalo občas problém. A to nejen přes hrudník, ale i přes bříško. Takže jsem to musela oznámit, protože to už nešlo dál tajit,“ přiznala blonďatá kráska. 

View this post on Instagram

A post shared by Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Moderátorka má velkou výhodu, že nemá žádné špatné stavy, není jí špatně. Nemá ani výkyvy nálad či prazvláštní chutě„Zatím mám všechno spojené s příjemnými pocity a užívám si to. Nemám aktuálně nic, co bych mohla vytknout. A až se posuneme do dalšího stádia a budu vědět pohlaví, tak začneme řešit i to, co bude. Povinnou výbavičku a tak dál, těší se.

„Je to další velký pokrok ve vztahu. Rozhodně si troufám říct, že to je intenzivnější. Uvidíme, jaké to bude potom, až budeme opravdu tři a bude to čím dál tím hezčí, dodala. Na novou životní kapitolu se ona i její partner určitě těší.

Celebrity - další články

Doporučujeme