Leoš Mareš zazářil na Instagramu. Svezl fanouška na vlastní koncert

2. září 2019·Celebrity·Karolína Stránská

U moderátora Leoše Mareše je už zvykem, že rád splní čas od času svým fanouškům skromná či méně skromná přání. Často jim přeje k narozeninám, nebo daruje lístky na koncert. Tentorát však dobrý skutek posunul na vyšší úroveň.

Od jízdy trabantem po vtipné výměny zpráv s fanoušky, Leoš Mareš ví, jak svých 786 tisíc fanoušků na Instagramu pobavit. Čas od času dokonce vyhoví žadonícím zprávám a vzkazům a neváhá darovat lístek na koncert či poslat vzkaz k narozeninám. Tentokrát své sledující pobavil příběhem, který má, jak jinak, šťastný konec.

View this post on Instagram

Velmi rád. V kolik by se Vám to hodilo? ? @fuxapavel04

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares) on

Leošovi se ozval Pavel, který se chystal na zpěvákův koncert, ale bohužel neměl odvoz a nechtělo se mu na akci řídit. Neváhal se tedy moderátora a zpěváka zeptat, zda by ho nemohl na akci odvézt. Mareš sdílel jeho zprávu s odpovědí “Velmi rád. V kolik by se Vám to hodilo?”. Další komunikace již nejspíš probíhala soukromě, možná proto se ostatní sledující dožadovali potvrzení, zda tato jízda skutečně proběhla. Mareš proto na svém profilu později sdílel video, kde fanouška vyzvedává. Palec nahoru za tahle gesta!

View this post on Instagram

A je to tady Vyzvednutí @fuxapavel04 v Čáslavi

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares) on

 

Celebrity - další články

Doporučujeme