Libor Bouček bude otcem! Sen o rodině se začíná plnit až se třetí manželkou

25. ledna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / liborboucek

Moderátor Libor Bouček (40) dlouho nemohl najít to správné štěstí, zdá se ale, že se mu to nyní konečně podařilo. Když se předloni v srpnu potřetí ženil, dušoval se, že je to už naposledy. A nyní jeho milovaná Gabriela (29) čeká jeho první miminko. 

Moderátor Libor Bouček se nikdy netajil tím, že by jednou rád založil vlastní rodinu a stal se otcem. S přibývajícími léty a dvěma rozvody už ovšem někteří začínali ztrácet naději, že se jeho sen i uskuteční. Své štěstí nakonec moderátor nalezl až po čtyřicítce, dostalo se mu ho ale i s úroky.

Největší životní dar

“V životě se obklopujeme plány a sny. Říkáme si, jak precizně využít čas nám daný. Jak potěšit vlastní ego významnou či malichernou aktivitou. My muži leckdy potěšení nacházíme v rozhodnutí. Či rozhodování. Rosteme. S časem. Věkem. Zkušeností. Rosteme méně osobnostně, více sebevědomě. Poslední měsíce nerostu. Jen fascinovaně sleduji dar. A de facto jeho nejčistší definici,” uvedl Bouček v pondělí na svém Instagramu a připojil fotografii, na které své manželce zamilovaně hladí kulaté těhotenské bříško.

“Nemyslím, že nám narození daru změní život, neb tenhle okamžik vyhlížíme takřka od nepaměti. Nemyslím, že existují slova, která by zcela popsala poslední měsíce nás dvou. Nemyslím, že jakákoli externí reakce dokáže změnit intenzitu našeho štěstí. Jen vím, že tenhle rok je báječný. A vyhlížím okamžik, kdy Jí asi umačkám ruku, utopím se ve vlastním chaosu, pronesu desítky nemístných vět a utopím se vlastní malicherností. Zatím co Ona promění naši úsečku nejpevnější v překrásný trojúhelník. S pokorou a láskou budeme šťastni za klid a třeba kus milého očekávání. Věřte, že známe křehkost opravdového Daru. A to jde přitom o to nejpřirozenější, co svět nabízí,” napsal moderátor.

View this post on Instagram

A post shared by Libor Bouček (@liborboucek)

Boučkova manželka Gabriela má být v osmém měsíci, o výchově potomků má ale dvojice jasno už teď. “Už teď s jistotou vím, že až přijdou děti, tak je nedám na vysokou. Chci, aby se naučily pořádné řemeslo, protože řemeslníci se dnes platí zlatem a špatně se shánějí. Já mám obě ruce levé, takže si musím neustále někoho volat,” tvrdil před časem nastávající otec pro deník Blesk.

Celebrity - další články

Doporučujeme