Lovestory z MasterChefa došla do zdárného konce. Vojta a Betty se vzali. Ukázali první manželské foto

29. září 2023·Celebrity·Redakce

Urbanovi (Foto: Instagram)

Láska jako trám! To bylo všem jasné už během loňské řady soutěže MasterChef, kdy krásná Betty a kudrnatý Vojta v sobě našli zalíbení. A netrvalo to dlouho a pár oznámil zasnoubení. Nyní se Alžběta Minaříková a Vojta Urban pochlubili společnou svatební fotografií na svých instagramech. Ke snímku napsali je jednoduché: Urbanovi.

Byla to láska jak z pohádky, přitom šlo o lásku z reality show. Betty a Vojta po sobě koukali hned od začátku natáčení loňské řady MasterChef. Netrvalo dlouho a svým vzájemným osobním kouzlům propadli. Ze začátku se snažili svůj vztah tajit, ale to jde dvěma zamilovaným hrdličkám v prostředí, kde je spoustu kamer, těžko.

Ještě během show spolu pár začal bydlet, následně přišla žádost o ruku a ve čtvrtek 28. září si řekli definitivní “ano”. Pro svatbu zvolili již ozkoušené místo. Právě Na Kmíně, kde jejich svatba proběhla, si už nanečisto roli nevěsty a ženicha vyzkoušeli.

View this post on Instagram

A post shared by Vojta Urban | Lifestyle coach a moderátor 🎤 (@vojtaurbanlife)

Společnou fotografií se pochlubili na sociálních sítích. Betty vypadala jako princezna v dlouhých šatech s rozparkem a s navlněnými vlasy, v nichž měla ozdůbku a dlouhý závoj. I Vojta vypadal parádně v rozhalence, pruhované vestičce a tmavě zeleném saku. Pod příspěvek napsali jen “Urbanovi”, což značí, že Betty už není Minaříková. Novomanželům velice gratulujeme.

Celebrity - další články

Doporučujeme