Lucie Bílá je vděčná, že se Radek Filipi nenechal odehnat. Plánují svatbu?

3. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Lucie Bílá a Radek Filipi. (Foto: Profimedia)

To, že je zpěvačka Lucie Bílá už delší dobu zadaná všichni dobře víme. Fitness trenér Radek Filipi je jí velkou oporou a prožívá s ním nejkrásnější chvíle života. Proto by se nikdo nedivil, kdyby se do toho partneři rozhodli praštit. Deníku Aha! prozradila, zda zvažují svatbu.

Zpěvačka a Radek se do sebe zakoukali před sedmi lety. V té době jsem si myslela, že možná budu ten typ, co by měl zůstat sám. Takže jsem na začátku trošku kličkovala, ale on se nenechal odehnat a já jsem mu za to moc vděčná, sdělila deníku Bílá.

Lucce je po boku partnera moc dobře, ale na vdavky je podle jejich slov ještě čas. Je to takhle krásné, tak proč to měnit,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila)

Aktuálně se soustředí zejména na své divadlo, které je stále v začátcích. Máme pár krásných činoher a jeden muzikál, teď studujeme druhý a třetí chystáme na příští rok, na ten se taky těším, představení se jmenuje Srdeční záležitost a bude to opět komedie. Chci, aby se u nás lidé bavili, aby se cítili dobře a rádi se k nám vraceli,” řekla Bílá.

Celebrity - další články

Doporučujeme