Lucie Bílá si užívá dovolenou s »testosteronovým andělem«: Už ho žádný nenechám!

8. srpna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / luciebila

Lucie Bílá (52) se zdá být zamilovaná jako snad nikdy. Poté, co se dala opět dohromady se svým »testosteronovým andělem« Radkem Filipim (35) z ní štěstí a pohoda jen čiší. Společně si navíc pořídili krásného pejska Kvída a všichni tři si teď užívají tepla na zahraniční dovolené.

Legendární slavice a o sedmnáct let mladší fitness trenér se prý rozešli, protože podle zpěvačky bylo příliš náročné skloubit práci a vážný vztah. Filipi totiž pracoval jako road manažer Bílé, dělal jí bodyguarda a také asistenta. Mladý muž měl ovšem na věc jiný názor a rozhodl se Lucii přesvědčit.

“Šlo to, ne že ne. Život nám to tak prostě naplánoval. Mělo to tak být a je to v pořádku,” svěřil se Super.cz Radek. A nakonec mu Lucie dala za pravdu. “Jsem tak šťastná, že jsme spolu, a přála bych si, aby to bylo na pořád. Chvíli jsem ho nechala jiným ženám, ale teď už je opět jen a jen můj. Vím, že jsem ho od sebe odehnala, protože jsem nevěřila, že je to opravdové,” prozradila Bílá Blesku. “Už ho žádný nenechám,” zažertovala.

Pár si společně dokonce pořídil štěňátko bulteriéra jménem Kvido. “Chtěla bych ze srdce poděkovat Janě a Jirkovi z chovatelské stanice Solo Magnifica. Kvído je úžasný pejsek,” napsala Bílá na svůj Instagram, kde od té doby fotky pejska hojně zveřejňuje.

A aby si staronového milence i chlupatého Kvída náležitě užila, vyrazila s oběma na dovolenou. Pochlubila se hned několika snímky, na kterých z ní štěstí jenom čiší. “Mám ráda prázdniny, ale nejkrásnější jsou ty, které netrávím sama. Je mi moc hezky,” uvedla na sociální síti.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme