Lucka Bílá je nezmar. Se zlomeným ramenem koncertuje a už se těší na Sestru v akci

25. ledna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Zpěvačka Lucie Bílá. (Foto: se souhlasem Lucie Bílá)

Je to už téměř měsíc, co Lucie Bílá spadla na náledí a zlomila si rameno. To ji ale od práce rozhodně neodradí. S úrazem se naučila žít, podle doktora se hojí dobře a má radost z toho, že se i s ortézou vejde do kostýmu Sestry v akci, která ji tento týden čeká v Hudebním divadle Karlín. Redakce ShowTime ji zastihla na jejím recitálu v Divadle Lucie Bílé.

Když přišla zpěvačka Lucie Bílá k doktorovi se zlomeným ramenem, první, co chtěla vědět, bylo, zda může dělat andělíčky a zda může hrát Sestru v akci. Naštěstí se prý hojí jako kočka a podle jejích slov, nic, co má řešení, není problém. Redakce ShowTime ji zastihla u ní v divadle na recitálu, kde ortézu šikovně schovala pod krásnou róbu, takže si zlomeného ramene téměř nikdo nevšimnul.

Velkou podporou je jí samozřejmě její přítel Radek Filipi, který jí pomáhá nejen s oblékáním, ale především s česáním.Sama se neučešu, to je peklo. Když chci přes den doma vypadat dobře, tak má Ráďa honičku,” přiznala zpěvačka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila)

Radek ji doprovází na každé její představení i vystoupení. Když zpívá písničku o něm, vždy mu pošle vzdušný polibek do zákulisí, kde stojí a chrání ji před lumpy, od kterých má už teď nějakou chvíli díky Ráďovi pokoj. Měla jsem s nimi starosti. Zvlášť jeden po devíti letech dokonce dostal ústavní léčení, ale teď mám pár let klid,” říká Lucie a láskyplně se na svého ochránce usmívá. Ten zveřejnil na svém instagramu krásnou fotografii právě z tohoto dne, kde svou milovanou Lucinku drží a vyznává lásku jí a jejímu smíchu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Radek FILIPI (@radekfilipi)

Celebrity - další články

Doporučujeme