Markéta Konvičková se bude vdávat! Pochlubila se krásným prstýnkem

10. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Markéta Konvičková

Rok 2019 rozhodně pro zpěvačku Markétu Konvičkovou (25) nebyl jednoduchý. Život jí zkomplikoval vzácný nádor na vaječníku. Nakonec se ale všechno obrátilo k lepšímu: do nového roku už naštěstí vstoupila opět zdravá a nyní se dokonce pochlubila, že plánuje svatbu.

“8.2.2020. Řekla jsem ANO! Důležité je, jaké máš životní priority a jak silné pilíře stavíš. My je společně budujeme s Rendou už šestým rokem a strašně se těším, že budu moci strávit zbytek života po tvém boku,” napsala Markéta Konvičková v neděli na sociální sítě a pochlubila se i romantickým snímkem, na kterém ji snoubenec René Kuboš drží za ruku s prstýnkem. 

O tom, že zpěvačka svého nastávajícího skutečně miluje, nemůže být pochyb. Společnou budoucnost s ním totiž plánuje již nějaký čas. “5 let. My už asi fakt zvládnem všechno. Nevím jestli těch 55 let dáme jako babi s dědou, ale ready na to jsem ! Co? Za chvilku mám vystoupení a pak volný víkend a pátek, tak to pětileté výročí oslavíme až zítra. Ikdyž my teda oslavujeme každý den,” napsala na sociální sítě již loni v říjnu, když dvojice slavila půlkulaté výročí.

View this post on Instagram

8.2.2020? Řekla jsem ANO! Důležité je, jaké máš životní priority a jak silné pilíře stavíš. My je společně budujeme s Rendou už šestým rokem a strašně se těším, že budu moci strávit zbytek života po tvém boku.? @kubos_rene #isaidyes #zasnuby #mk #rk #newhouse #together #love

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova) on

Zpěvačka se netají ani tím, že by ráda založila rodinu. “Pevně doufám, že děti budu moci mít. Jeden vaječník mám zdravý, dělohu také, takže jsem ready na jednovaječná dvojčata Klárku a Amálku. Už to mám naplánováno. Budou to krásné zdravé holky,” svěřila se před časem pro server Extra.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme