Milan Peroutka zveřejnil fotografie ze svatby a otevřeně promluvil o své orientaci: Nejtěžší bylo si to přiznat

14. července 2023·Celebrity·Redakce

Milan Peroutka s partnerem. (Foto: instagram M. Peroutka)

To, že zpěvák Milan Peroutka vstoupil do registrovaného partnerství s Dominikem Roubínkem, už všichni víme. Teď po dvou týdnech se rozhodl otevřeně vyjádřit nejen ke svatbě. Nejtěžší pro něj bylo přiznat si svoji orientaci.

Utajená svatba oblíbeného zpěváka se konala první prázdninový den na zámku Mcely. Zde si s partnerem Dominikem Roubínkem řekli vytoužené “ANO”. Sám zpěvák svou sexuální orientaci dlouho tajil. Nový vztah potvrdil letos v únoru.

Gratulujete mi k odvaze sdílení mého soukromí s vámi, ale víte, co bylo zdaleka nejtěžší? Přiznat to sám sobě. Nechtěl jsem najednou bejt pro holky spíš kámoška, pořád se jim chci líbit. Chtěl jsem, aby moji klučičí kamarádi neztratili pocit, že se mnou můžou řešit cokoliv. Všichni jsme zvyklí pro lepší orientaci v lidech na určité kategorie, a já se bál těch klišé adefinování,”popsal zpěvák své důvody na instagramu a přidal k tomu i pár snímku ze svatebního dne.

View this post on Instagram

A post shared by Milan Peroutka (@milanperoutka)

Dnes je rád, že šel s pravdou ven a všem příznivcům také poděkoval za podporu. Kdybych tu měl po skoro dvou týdnech zanechat jediné slovo, bylo by to DĚKUJU. Přečetl jsem všechny vaše zprávy i komentáře,” sdělil. Také dodal, že doufá, že jeho odvaha pomůže i dalším k tomu, aby se nebáli být sami sebou.Kbyby měl můj přispěvěk pomoct dodat odvahu jedinému člověku, stálo to za to. A nebo také přispět tomu, aby se tohle stalo zase o kousek normálnějším. Protože jednou takový příspěvek právě díky dalším podobným prolomením tabu nevyvolá zdaleka tolik emocí, jednoduše díky tomu, že na tom přestane být cokoliv zvláštního,” doplnil Peroutka.

Celebrity - další články

Doporučujeme