Milan Šteindler: Týrání a myšlenky na sebevraždu jsou ty tam. Je šťastný s krásnou přítelkyní

31. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Milan Šteindler (Foto zdroj: Profimedia)

Herec Milan Šteindler si prožil se svou bývalou manželkou doslova peklo. Jak sám přiznal v rozhovoru pro deník Blesk, tehdy ho jeho žena Janka Šteindlerová psychicky i fyzicky týrala takovým způsobem, že přemýšlel o sebevraždě. Naštěstí sebral sílu, s manželkou se rozvedl a již druhým rokem září po boku krásné exotické přítelkyně. Informoval o tom portál eXtra.cz.

Když se podíváte na fotografie a záběry z volebního štábu Petra Pavla, je jasné, že herce Milan Šteindlera už nic netrápí. Podle eXtra.cz je vedle své čokoládové krásky spokojený. Dokonce to vypadá, že by to mohla být ta prvá. Skutečnou a šťastnou lásku by si Milan jistě zasloužil, po tom, co se mu v minulosti dělo.

Život s jeho bývalou manželkou Jankou se podobal spíše peklu než šťastnému vztahu. Nejen že ho fyzicky i psychicky týrala, ale také ho obvinila, že obtěžoval svou dceru. Dělala mu prý takové věci, nad kterými zůstává rozum stát.

“Denně byl na pořadu řev a agrese, fackovala mě, škrtila, mlátila mě pěstí, kopala mě mezi nohy. Když jsem jen zvedl ruce, lehla si na zem a křičela: ‚Děti, tatínek bije maminku.‘ Vrchol přišel těsně před mým odchodem a je to věc, kterou se člověk nechce chlubit. Začal jsem se zamykat v pokoji, a když jsem jednou zapomněl, polila mi ve spaní rozkrok lepidlem,” vzpomínal herec Milan Šteindler v rozhovoru s deníkem Blesk. Došlo to až tak daleko, že se chtěl herec zabít.

Naštěstí vše ustál, s manželkou se rozvedl a našel si partnerku novou, se kterou je už dva roky. Ve volebním štábu Petra Pavla vypadali oba velice šťastně. Popovídali si i s první dámou Evou Pavlovou a na tvářích jim nechyběl úsměv.

Celebrity - další články

Doporučujeme