Mirai a Babčáková v ohrožení. Budou muset opustit StarDance?

2. listopadu 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

StarDance (Foto: se souhlasem Česká televize)

Taneční soutěž StarDance navštívil nezvaný host. Na taneční parket přitančil Covid a nadělal slušnou paseku. Ačkoliv byla nakažena moderátorka Tereza Kostková, do karantény museli i soutěžící zpěvák Mirai Navrátil a herečka Simona Babčáková, jelikož nebyli očkováni. Nemohli se tak účastnit třetího kola soutěže. Pokud by se situace ještě jednou opakovala, museli by soutěž opustit úplně. Pravidla totiž mluví jasně. S informací přišel deník Blesk.

Když se zjistilo, že moderátorka taneční soutěže StarDance Tereza Kostková je pozitivní na covid, nenastal problém pouze v otázce jejího zástupu, ale také abstinence dvou soutěžících. Herečka Simona Babčáková a zpěvák Mirai Navrátil museli do karantény taky. nebyli sice pozitivní, ale z určitých důvodů nebyli očkováni.

“Nebojte, žiju a jsem zdravej jako rybka (čti: nemám covid ani nic jiného). Jen paní z hygieny vyložila metodický pokyn hlavní hygieničky trošku jako to, když interpretuje Ústavu prezident Kocourkova, a její dohoda s produkcí ČT dopadla jako pakt Molotov-Ribbentrop, a tak nám trochu zamíchala kartami a v sobotu se neuvidíme,” svěřil se na sociální síti zpěvák.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený StarDance (@stardancecz)

V tomto díle tedy tancovalo pouze sedm párů a vyřazování neproběhlo. Na příští kolo jsou zase všichni připraveni v plné sestavě. Pokud by se však u těchto dvou umělců situace opakovala, tedy nemohli by se z nějakého důvodu zúčastnit ještě jednoho kola, v soutěži by museli automaticky skončit. A to, ať by byla důvodem další karanténa, onemocnění či zranění. Tak mluví pravidla této soutěže. Jedno kolo mohou soutěžící vynechat, dvě už znamená definitivní konec.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený StarDance (@stardancecz)

“V tuto chvíli Simona i Mirai v sobotu naskočí a pokračují v soutěži dál. V případě, že by se tohle opakovalo, tak už se ten hvězdný pár zpátky nevrací. Rozdíl je u profesionálních tanečníků, ti se mohou vracet, anebo je nahradit úplně někým jiným,” řekla ve vysílání ČT24 kreativní producentka StarDance Lucie Kapounová.

Celebrity - další články

Doporučujeme