Misska Houdová přirovnala pandemii ke druhé světové. Schytala to od Novotného i Leitgeb

20. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se svolením Heleny Houdové

Na to, jaká je ta správná cesta k normálnímu životu a co za problémy s nemocí covid-19 vlastně stojí, existuje názorů celá řada. Po svém se k situaci vyjádřila i modelka a Miss ČR 1999 Helena Houdová (41), která dlouhodobě žije na Bali. Ta neváhala přirovnat pandemii ke druhé světové válce. Vysloužila si tím ale pěkně ostrou vlnu kritiky. 

Modelka a sexuální koučka Helena Houdová se na sociální síti svěřila s tím, jak vnímá současnou situaci kolem pandemie. “Na ulicích jsou zátarasy. Na ulicích jsou tanky. Nesmíme se volně pohybovat. Musíme se prokazovat označením. A nosit žlutou hvězdu jako jasné znamení, že nejsme proti. Ale prý je to pro naši ochranu – rok 1941,” píše v textu, který zveřejnila na svém profilu., kde ji sleduje více než 50 tisíc lidí.

“Na ulicích jsou zátarasy. Na ulicích jsou tanky. (DNES ODPOLEDNE ) Nesmíme se volně pohybovat. Musíme se prokazovat označením. A nosit zakrytý obličej jako jasné znamení, že nejsme proti. Ale prý je to pro naši ochranu – rok 2021,” pokračovala.

Ve svém vyjádření dále popsala, že je podle ní potřeba vytvořit nový svět z lásky a radosti. “Legenda praví, že pokud je 8 % populace na stejné vědomé vlně, mění se tím celkové vědomí lidstva,” vzkázala sledujícím.

View this post on Instagram

A post shared by Helena Houdova (@helenahoudova)

Zatímco jí někteří fanoušci dávali za pravdu, vysloužila si svými slovy i pořádně drsnou kritiku. Například podle influencerky a herečky Nikol Leitgeb, za svobodna Štíbrové (34), nejsou taková přirovnání v pořádku.

Své si neodpustil ani někdejší bulvární novinář a současný starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný (40). “Že Miss ČR 1999 před lety hráblo, od té doby zaklíná vodu, kníká do mušle pod palmou v rámci master classes pro bohaté ezočakronány a děti místo školy berou rozum ve větvích stromů, je věc jedna a její. Ale ta přirovnání… dle mého morální dno a opak osvícenosti, kterou se ohání,” napsal na Twitteru.

Na vlnu kritiky následně zareagovala i sama Houdová. “Nejsem zodpovědná za ničí jiné zdraví než to svoje. A možná svých dětí. To, že je nám říkáno, že jsme nebezpečím jeden pro druhého, je jen manipulace s naším dobrem, s naším pocitem viny. Taktika oddělení nás jeden od druhého,” napsala o dva dny později.

“Tvá pravda vzbudí spoustu rozruchu a probudí ty nejtmavší místa každého, kdo se ještě nespatřil ve světle svého bytí,” vzkázala pak fanouškům v pondělí.

Celebrity - další články

Doporučujeme