Nečekaná návštěva! Do Prahy přijela nádherná dcera Johnnyho Deppa

8. února 2023·Celebrity·Redakce

Johnny Depp a Lili Rose (Zdroj: Profimedia)

Česká republika byla v minulých dnech poctěna vzácnou návštěvou. Do hlavního města zavítala herečka Lily Rose Depp. Práskla to na sobě na instagramu, kde se pochlubila fotkou z jednoho pražského sekáče.

Lily Rose Depp se pomalu, ale jistě začíná prosazovat ve světě filmu. Americko-francouzská herečka podědila talent po svých rodičích, který je v kombinaci s její krásou vražednou kombinací. Kráska zřejmě měla pauzu, a tak se rozhodla, že navštíví naše hlavní město.

Plavovláska vyrazila do malého obchůdku s vintage módou v centru metropole. Herečka je velkou fanynkou udržitelné módy, a i když by na sobě mohla mít každou vteřinu oblečení od známých módních domů, libuje si právě v obnovitelné módě.

View this post on Instagram

A post shared by THE VINTAGE PRAGUE (@thevintageprague)

Dívky, které jí v Praze obsluhovaly, ji poznali a fotografii sdílely na instagramu obchodu. “Lili-Rose Depp děkujeme za návštěvu našeho obchodu. Jsme rádi, že jste tu byla,” stálo u fotografie. Lily se nedávno přiznala, že k ní rodiče byli tolerantní a nikdy ji nepřikazovali, co musí nosit a jak se má chovat. “Vždy mi věřili a vše dělali tak, abych se cítila nezávislá. O všem jsem se rozhodovala jen já sama. Neměla jsem jediný důvod k tomu, abych byla rebelka,” svěřila se kráska.

Celebrity - další články

Doporučujeme