Nečekaný dárek na Silvestra! Libor Bouček se raduje z narození dcery

4. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Libor Bouček (Zdroj: Profimedia)

Moderátor Libor Bouček měl velmi netradiční, ale o to krásnější konec loňského roku. S manželkou Gabrielou přivítali na svět druhého potomka. Po synovi Albertovi přivítali do rodiny dceru Beatu.

Po dvouletém synovi Albertovi se Libor Bouček dočkal dalšího potomka. Na Silvestra, přesněji ve 4.16, se mu narodila dcera Beata, což oznámil 3. ledna. Silvestr pro mne neměl moc význam. Takový den, kdy zábava je najednou skoro povinná. Ale řeknu vám, ten smysl rozhodně existuje. Dokonce je to den zázraku. Viděl jsem ho na vlastní oči. A do teď nejsem schopen vystihnout přesně, jaká síla to byla,” svěřil se dojatě.

Dvojnásobný otec poděkoval personálu ve Fakultní nemocnici na Královských Vinohradech a všem, kdo se podílí na českém zdravotnictví. Nezapomněl samozřejmě ani na členy rodiny. Děkuju všem těm, kteří věděli. Děkuji těm, kteří byli doma s Albertem. Tedy rodině. Děkuji i těm, kteří byli doma u sebe a já nečekaně přišel a připili jsme si. Na těch pár minut absolutní euforie,“ napsal.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Libor Bouček (@liborboucek)

Jako věrný hokejový fanoušek poděkoval i hokejistům Olomouce a Sparty. Největší poděkování si ale zasloužila pochopitelně jeho manželka. Ale jestli někomu děkuju zcela a oddaně, je to můj anděl, má žena, maminka mého syna, můj středobod, má odpověď, nejsilnější, jedinečná a také už maminka dcery. Našich dvou dětí. To zní tak krásně. Děkuju Ti, lásko,“ vzkázal dojatě.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme