Největší fešáci ze seriálu Sex ve městě po letech: Jak se změnili a co dělají?

14. září 2019·Celebrity·Redakce

Oblíbený televizní seriál Sex ve městě byl o čtyřech nezadaných ženách, které se snaží najít toho dokonalého. Na obrazovkách se tak vystřídalo několik krasavců a my se podíváme na to, jak se po letech změnili.

Pan Božský (Chris Noth, 65 let)

Největší láska hlavní hrdinky a také největší sběratel fanynek po celém světě. Než ohromil Carrie, zazářil také jako detektiv v seriálu Zákon a pořádek a poté v sérii Dobrá manželka. Letos hraje v dramatech Tyrant nebo White Girl.

Aleksandr (Michail Baryšnikov, 71 let)

Do seriálu vstoupil po kariéře slavného baletního tanečníka a poté už příliš filmové nabídky nevyužíval. Naposledy se před rokem objevil v seriálu Doll & Em.

Aidan (John Corbett, 58 let)

Další fešák, s kterým si Carrie něco začala. Seriál jej vynesl na vrchol popularity a přinesl mu řadu dalších filmových rolí, žádná ale nebyla tak celosvětově známá.

Jerry (Jason Lewis, 48 let)

Objevil se už předtím v pár dílech Beverly Hills 90210, ale víc si jej dámy všimly jako milence nenasytné Samanthy. Od té doby se na filmovém plátně objevuje pravidelně, ovšem bez velkého trháku.

Trey (Kyle MacLachlan, 60 let)

Do seriálu vstoupil už jako slavný detektiv z Twin Peaks a očaroval i Charlottu. A zbylé fanynky poté uhranul ještě v seriálech Zoufalé manželky nebo Jak jsem poznal vaši matku.

Dr. Robert (Blair Underwood, 55 let)

Sexy soused Mirandy se sice objevil jen v pěti dílech, ale černošský herec rozhodně zapůsobil. Objevoval se poté především v televizních seriálech, například v krimi sérii Ironside, která byla nedávno k vidění i u nás.

V seriálu se objevili i další krasavci jako Justin Theroux, Jon Bon Jovi, Matthew McConaughey nebo David Duchovny. Všichni jmenovaní si však zahráli maximálně tak ve dvou epizodách.

FOTO: youtube.com, twitter, wikipedia, shutterstock

Celebrity - další články

Doporučujeme