Největší hvězda koncertu Pocta Karlu Gottovi? Jeho krásná dcera Charlotte. Proč nezpívala společnou píseň?

21. června 2022·Celebrity·Redakce

Charlotte Ella Gottová. (Zdroj: Profimedia)

V neděli a v pondělí večer se v O2 aréně uskutečnily dva koncerty s názvem Pocta Karlu Gottovi. Na nich vystoupilo mnoho hudebních hvězd, ale tou největší byla Mistrova dcera Charlotte Ella. Jak se večery povedly? Informace přinesl deník Blesk.

Na koncertě si talentovaná Charlotte Ella Gottová zazpívala duet Zvonky štěstí se zpěvačkou Darou Rollins. Když slovenská diva nakráčela do O2 arény ruku v ruce s krásnou dcerkou Karla Gotta, v hale to jen zašumělo a mnohým se v očích zaleskly slzy. „Viděla jsem Charlottku po delší době a překvapilo mě, jak moc rychle vyrostla a je z ní krásná slečna,“ svěřila se Dara.

Přiznala, že obě dvě měly obrovskou trému. „Sama jsem měla obrovskou trému, protože se role vyměnily a já zpívala Karlův part a ona byla za malou Darinku. Charlottka to ale zvládla fantasticky a tatínek by na ni byl pyšný. Kdybych seděla v publiku, dojalo by mě to k slzám,“ prozradila.

Závěr koncertu patřil písni Srdce nehasnou, kterou v původní verzi nazpívala právě Charlotte se svým otcem. Tentokrát ale zazněla jen z úst autora Richarda Krajča. S Ivanou Gottovou jsme to řešili už několikrát a máme na to stejný názor. Podle toho, co ta píseň nese, bych se stavěl do role Charlottina odcházejícího otce. To by pro ni bylo bolestné, tak jsme se rozhodli ji předvést tak, jak vznikla. Jen s kytarou,vysvětlil Krajčo.

Na koncertě vystoupil, ale moc dlouho se nezdržel. Štefan Margita se v posledních dnech kvůli nemoci své ženy vyhýbal vystoupení, tentokrát ale nabídku neodmítl. Jakmile ale odzpíval, hned zase odjel domů, aby mohl být se svou Haničkou. Nezúčastnil se ani společného závěru. Na něm ale nechyběla Monika Absolonová, která se zhostila písně Jsou svátky. Neudržela se a během vystoupení se rozplakala. „Mám Karla spojeného s Vánocemi a ten nával emocí jsem nezvládla,“ přiznala Monika. „Moc mi chybí, ale jsem ráda, že jsem tu mohla být,“ dodala.

Celebrity - další články

Doporučujeme