Není všem dnům konec? Lucinka čeká, až za mnou bude moci utéct, vtipkoval Matuš

29. srpna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdálo se, že po zdravotním kolapsu školačky Lucinky (15) bude muset platonická láska mezi ní a zpěvákem Bohušem Matušem (45) skončit. Ten však teď přiznal, že zřejmě ještě není všem dnům konec. V rozhovoru pro deník Blesk totiž uvedl, že by za ním dívenka nejspíš ráda utekla a naznačil, že až se situace trochu uklidní, zřejmě se budou dále vídat.  

Pomyslnou ťafku do idylického přátelství mezi slavným zpěvákem a nadanou studentkou vnesly zdravotní potíže mladé dívky. “Něco špatného snědla a měla hodně nervů. Skončila v nemocnici na kapačkách. Už je doma, jen musí držet dietu a schovávat se před pozorností. Nechci jí dělat ostudu,”svěřil se zpěvák v rozhovoru deníku Blesk. A částečně za Lucinčiny problémy mohla zřejmě i velká mediální pozornost, která se na ni po boku muzikálové hvězdy snesla.

“Chtěla se mnou všude být a upozorňoval jsem ji na to, co může být. Rodiče samozřejmě nejsou spokojení, nejsou rádi, řekli jí, že se musí připravovat na konzervatoř a vypustit mě trochu z hlavy. Tak leží doma a čeká, až za mnou bude moci utéct,” uvedl s nadsázkou Bohuš Matuš.

On sám dostal příležitost vyučovat na stejné konzervatoři, kde se Lucinka chystá studovat, nabídku však kvůli pracovnímu vytížení musel odmítnout.

Celebrity - další články

Doporučujeme