Není znovu těhotná? Markéta Konvičková se cítí nejhůře, co kdy byla a stěžuje si na pneumatiku

28. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zpěvačka Markéta Konvičková. (Foto: ČTK)

Některé slavné maminky se rády chlubí tím, kolik od porodu zhubly kilogramů. Jiné maminky jdou proti proudu a klidně i „vyvalí pneumatiku“. Po modelce Monice Leové je to třeba zpěvačka Markéta Konvičková.

Ukázat tvář bez make-upu, retuší a s pár vráskami a kily navíc. Sociální sítě jsou plné vyumělkované dokonalosti, což se některé celebrity snaží změnit. Mezi takové bojovnice patří i plavovlasá pěnice Markéta Konvičková, která je nyní maminkou na plný úvazek. Markéta teď na rovinu přiznala, jak se cítí, když nemá den. “Teď jsem na tom nejhůř, co jsem kdy byla. Mám snad tolik kilogramů, co jsem šla rodit,” přiznala.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

Podle svých slov má okolo pasu “poporodní pneumatiku“. To jí ale její fanynky na sociálních sítích nechtěly věřit. “Realita vypadá trošku jinak. Kdybyste mě potkala v Tescu, tak mě nepoznáte. Na Instagramu se každý umí natočit a postavit tak, že vypadá dobře. Ale když se zapomenu, tak se mě lidi ptají, jestli nejsem těhotná,” přiznala Markéta.

Zpěvačka moc dobře ví, kde je problém. “Celý život jsem byla zvyklá lítat, cvičila jsem bikram jógu a teď jsem 11 měsíců s Amálkou doma a nemám hlídání, abych mohla pravidelně cvičit nebo měla nějaký režim. Jím jenom sladké, protože nespím a nemám energii,” posteskla si Markéta. Nějak tragicky to ale nebere. Sice je podle svých slov oteklá, ale úsměv jí z tváře nemizí.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

Celebrity - další články

Doporučujeme