Netradiční přání Ládi Hrušky: Ve svém PFku napodobil Nelu Boudovou

1. ledna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Láďa Hruška napodobil Nelu Boudovou. Foto: Facebook / Láďa Hruška

Vstup do nového roku si každý z nás chce oslavit po svém. Tvůrčího ducha je možné uplatnit zejména při tvorbě PFek a přání do nového roku. Jedno takové si pro své fanoušky přichystal i moderátor a autor oblíbených vychytávek Láďa Hruška (42). Nechal se při tom inspirovat herečkou a dabérkou Nelou Boudovou (53).

Co by to bylo za vstup do nového roku, kdybychom jej slavili jen sami, bez blízkých? Právě pospolitost a společné oslavy jsou to, bez čeho by si řada lidí Silvestr a Nový rok nedokázala ani představit. Po Vánočních svátcích k sobě všichni máme trochu blíž, hýbe námi sentiment a rádi si navzájem přejeme jen to nejlepší.

O sváteční atmosféru se nezapomněl podělit ani moderátor, kreativní kutil a autor inovativních receptů Láďa Hruška. Metodu si ale zvolil vskutku unikátní.

Abychom neskončili s holým zadkem

Minutu po půlnoci sdílel na sociálních sítích fotografii, která měla za cíl Hruškovy fanoušky hlavně pobavit. Nebyl na ní totiž oděn do ničeho jiného, než modré roušky, santovské čepice a vzorovaných ponožek.

“Přeji nám VŠEM, abychom v tom novým 2021 neskončili s holým zadkem i předkem!Mám vás rád a mějte se rádi,” napsal ke snímku. Zatímco z instagramu moderátorovi fotografii už třikrát smazali, na facebooku zůstala stále viset.

Přeji nám VŠEM, abychom v tom novým 2021 neskončili s holým zadkem i předkem! 🙏😇🍐MVR a mějte se rádi..P.S.: Kdo nespí LAJK👍🏻

Posted by Láďa Hruška on Thursday, December 31, 2020

Ve svém originálním PFku Láďa Hruška nezapře inspiraci herečkou a dabérkou Nelou Boudovou. Ta před časem sdílela snímek, na kterém si roušku pokládá na své intimní partie. Chtěla tím tenkrát fanouškům sdělit svůj názor na celou pandemii. Než ji zveřejnila, radila se prý se svým starším synem.

Celebrity - další články

Doporučujeme