Chvíle hrůzy Dagmar Havlové: Její fenka byla ošklivě napadena, když bránila paničku

15. února 2017·Celebrity·Redakce

Bývalá první dáma Dagmar Havlová na Facebooku zveřejnila fotografie její zbídačené fenky Grace, kterou před několika týdny napadl během venčení cizí pes.

“Tento pátek to bude 8 týdnů, kdy jsem v předvečer Štědrého dne vyšla z Nadace, projít se rozsvícenou Prahou,“ napsala Dagmar na svém profilu Facebooku.

“Když jsem šla kolem nazdobených výkladů, vyřítila se ze dveří jednoho butiku obrovská černá doga. Její panička zůstala stát v norkovém kožíšku ve dveřích. Po dvou skocích tohoto osmdesátikilového mazlíčka, který na druhém konci vodítka neměl už svou paničku, jsem pocítila, co je totální bezmoc. Pes (nikoli fena) chytil mou boxerku za krkem a lomcoval s ní jako s hračkou. Stále jsem v šoku držela svou fenku na vodítku, takže stačila chabě uskakovat ze strany na stranu. Pokusila jsem se ji vytáhnout z té obrovské tlamy, ale viděla jsem, že se to nepovede, aniž by kus těla Grace nezůstal v zubech dogy,“ popsala napadení své milované fenky bývalá první dáma.

“Mé kopání té obludě vůbec nebránilo v dalším útoku. Klekla jsem si ve strachu o život Grejsinky na zem, za šíleného řevu těch dvou i mě samé, a zuřivě jsem bušila do běsnící černé obří tlamy. Grace se podařilo vyvléct z vodítka a utéct mezi hlouček lidí, kteří střídavě na černého vraha volali down, lehni, pusť, chyťte ho někdo, kde má páníčka. Doga se chystala k závěrečnému ataku. Vycenila zuby přímo do mé tváře. Stále jsem totiž klečela na zemi uprostřed rušné předvánoční Pařížské ulice. V centru Prahy!!! Zakryla jsem si v pudu sebezáchovy rukávem obličej… Než stačila stisknout, drobné majitelce se podařilo odchytit svého psa,“ doplnila Havlová s tím, že Grace skončila u veterináře, kde byla ošetřena. Dosud se prý ale bojí, když se vedle ní nečekaně otevřou dveře.

Celebrity - další články

Doporučujeme