Okamžitě pod kudlu a na sál. Manželka Bohuše Matuše Lucie musela rychle na operaci

17. června 2022·Celebrity·Redakce

Bohuš Matuš (Zdroj: ČTK)

Manželka Bohuše Matuše Lucie musela opět vyrazit na operační sál. Dívce se vrátila pupeční kýla. Kromě zmíněné operace ale podstoupila ještě jednu, a to operaci nosu. Právě nos byla totiž věc, která Lucii velmi trápila již od deváté třídy. Informaci přinesl web Extra.cz.

Lucie podstoupila operaci pupeční kýly už před rokem. “Bohužel to na předchozí operaci nedopadlo tak, jak mělo, břicho mě neustále pobolívalo a je pořád dost necitlivé,“ svěřila se. Od té doby se bojí státních nemocnic, proto se tentokrát rozhodla pro jednu soukromou. Měla jsem už ze státní nemocnice strach, tím nechci v žádném případě říct, že jsou špatné, ale chtěla jsem jistotu a vědět dopředu, do čeho jdu,“ řekla Lucie.

Kromě operaci kýly ale zamířila i na operaci nosu. . „V 9. třídě jsme měli posilovat vleže s medicinbalem. Vyklouzl mi z rukou a zlomený nos byl na světě. Udělal se mi hrbolek, kvůli kterému jsem měla strach z focení, snažila jsem se to furt zakrývat, byla jsem nervózní, když na mě někdo koukal z profilu, bolelo to,“ svěřila se. Pro operaci si vybrala doktora Petera Mertana, se kterým byla nadmíru spokojená. Byl to právě on, kdo jí nabídl, aby se operace udělaly krátce po sobě.

View this post on Instagram

A post shared by Bohuš Matuš (@bohus_matus_oficialni)

Manželka Bohouše Matuše se ale nebojí, že by po operacích přišel nějaký klid na lůžku či omezení. “Žádná velká změna nebude kromě toho, že Natálku nebudu moct nosit ani zvedat,” vysvětlila. „Nakoupila jsem jí spoustu her pro batolata, lego, knížky, abychom si spolu mohly hrát co nejvíc na zemi, také budeme trávit čas hodně na chatě, kde má pískoviště, bazén a obrovskou zahradu,“ uvedla. S hlídáním jí bude pomáhat manžel a také její tatínek, maminka, babička a pradědeček.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme