Olga Lounová je mistryně světa v tanci. Z Kalifornie si odváží zlatou medaili

11. září 2023·Celebrity·Redakce

Olga Lounová, Michael Petr (Foto: Instagram Olgy Lounové)

Zraky a smysly všech milovníků tance se upírají na připravované období StarDance, které bude probíhat v České republice na podzim. Je tedy velké překvapení, že jedna taneční hvězda se z řad amatérských českých tanečníků už zrodila. Zpěvačka Olga Lounová, které se před devíti měsíci narodila dcera, vyhrála v Kalifornii se svým učitelem a tanečním partnerem zlatou medaili na mistrovství světa v tanci pro amatéry. Úspěchem se pochlubila na svém instagramu.

Olga Lounová teda umí překvapit. Na svém instagramovém profilu se pochlubila prvním místem na mistrovství světa v tanci pro amatéry. V kategorii Učitel/Student získala s Michaelem Petrem zlatou medaili. Vše se uskutečnilo v Kalifornii, kde zpěvačka natáčela videoklip.

“Tohle byl opravdu životní zážitek! Nikdy by mě nenapadlo, že budu tančit na Mistrovství světa v Californii. Můj učitel tance, jeho um, zkušenosti a trpělivost nás sem dovedly,” rozepsala se pod usměvavou fotografii jí se zlatou medailí na krku a jejího tanečního partnera. “Ze srdce mu chci moc poděkovat a to, že si odvážíme medaili za 1. Místo, je jen bonus. Děkuji,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Lounová (@olgalounova)

Na fotografiích ze soutěže má krásné dlouhé oranžové šaty ozdobené spoustou blýskajících se kamínků. Díky dlouhým navlněným vlasům vypadá jako princezna. Nejvíc ji ale zdobí její okouzlující úsměv, kterým září nejen s medailí v ruce, ale i na parketu. Není divu, že se pod těmito příspěvky objevilo spoustu gratulací od sledujících i od kolegyň.

Celebrity - další články

Doporučujeme