Olga Menzelová sdílela unikátní svatební fotografii s oscarovým režisérem

5. května 2022·Celebrity·Redakce

Olga Menzelová a Jiří Menzel. (Foto: Profimedia)

Producentka Olga Menzelová (44) se na instagramu pochlubila nádhernou fotografií se zesnulým manželem, oscarovým režisérem Jiřím Menzelem (†82). Jak sama napsala jedná se o "takovou svatební" fotku. Svatbu totiž měli velmi netradiční a z toho důvodu neměli ani jeden snímek, který by producentka ráda zveřejnila.

Už si nevzpomínám, kdo s tím nápadem přišel, ale jsem moc ráda , že vznikla. Taková svatební… alespoň v rámečku nad námi,” napsala na instagram Menzelová. Je tak moc vděčná, že má alespoň nějakou vzpomínku na jedinou svatbu ve svém životě.

Veselku měla Olga s oscarovým režisérem v exotickém Thajsku v roce 2004. Naše svatba byla pořádný punk a takovou fotku z ní rozhodně nemáme, tak jsme si to s vámi vynahradil o několik let později,dodala. Na fotografii sedí Jiří Menzel na kožené sedačce a za ním leží jeho manželka. Nad hlavou jim visí zarámované dodatečné svatební foto, kde to oběma moc slušelo.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Menzelová (@olgamenzelova)

Menzelová si ale fotografii v rámečku moc dlouho neužila. Snímek nechala vydražit a výtěžek poputuje na nově založený Fond Jiřího Menzela. “Teď putuje do rukou sběratele Janových fotek, který si každou fotku hýčká jako miminko. Tahle je prý devátá v pořadí,” řekla producentka. Za fotku fotografa Jana Soudka sběratel zaplatil 65 000 korun. Jsem za to moc vděčná,” dodala Olga.

Celebrity - další články

Doporučujeme