Ollymu Murs se narodilo vysněné dítě. S manželkou dceři vybrali krásné jméno

18. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Olly Murs a Amelia Murs.(Foto: instagram Olly Murs)

Autor hitu Troublemaker Olly Murs alias Oliver Stanley se na instagramu se svou manželkou, kulturistkou Amelií pochlubil radostnou novinou. Narodilo se jim jejich vysněné dítě. Holčičce i mamince se daří dobře a dokonce si je už šťastný tatínek odvezl z porodnice domů.

Dorazila jsi. Madison už teď tě moc milujeme,” napsali šťastní rodiče na instagram, kde se pochlubili fotografií, na které ruku v ruce odchází s jejich novorozeným miminkem z porodnice. Holčička dostala opravdu kouzelné jméno – Madison.

Dalo by se říct, že příběh Ollyho a Amelie je dokonalá digitální love story. Zpěvák se s kulturistkou seznámil v roce 2019 skrze sociální sítě. Oficiálně spolu začali chodit v roce 2020. Pár se zasnoubil 3. června 2022 a své ano si řekli 12. července 2023. O tom, že spolu čekají miminko, se světu pochlubili na instagramu v prosinci loňského roku.

View this post on Instagram

A post shared by Olly Murs (@ollymurs)

Pod příspěvkem se to hemží gratulacemi od přátel, kolegů z hudební branže či fanoušků. Jééé, gratuluji vám všem, budete nejlepší rodiče. Vítej na světě Madison,” napsala jedna z uživatelek instagramu. Nejlepší zpráva. Nový přírůstek do dívčího gangu. Už se nemůžu dočkat novorozeneckého mazlení,” dodala známá Amelie.

Celebrity - další články

Doporučujeme