Ondřej Brzobohatý má tetování rád, ale nikdy by si jej neudělal. Vypadal bych jako idiot, řekl

16. března 2022·Celebrity·Redakce

Ondřej Gregor Brzobohatý. (Foto: Profimedia)

Aktuálně můžete herce a hudebního skladatele Ondřeje Gregora Brzobohatého vidět v roli policisty. Jeho role je trochu rebelská, jezdí na motorce a má kérky. On sám by si ale tetování nidky nedal. S informací přišel web Prima Ženy.

Ondřej si v minisérii Linka zahrál policistu Filipa Mrkvičku, který je postaven mimo službu a je převelen na tísňovou linku. Přes zákaz ale chodí do akce. Také jezdí na motorce, ze kterých měl herec vždycky obrovský respekt. “Motorkářskou průpravu jsem měl velice chabou, protože jsem se na silné motorky nikdy moc neodvažoval lézt. Měl jsem před nimi respekt,” řekl pro server Prima Ženy s tím, že dává přednost raději skútrům.

Také ze svého image gentlemana na chvílli vytvořil rebela. Musel jsem si trochu narůst bradu, v mém případě jsou to spíš takové ostrůvky naděje, ale možná, že ve finále působí trošku drsněji. Zároveň mám ještě všude možně kérky,” popisuje Brzobohatý.

Tetování má Ondřej rád, ale sám by si nic na tělo vytetovat nedal. Myslí si totiž, že by vypadal jako idiot. Seriálové tetování bylo z Anglie, které drželo podle jeho slov velmi dobře, ale jednoduše se po natáčení dalo odstranit.

Celebrity - další články

Doporučujeme