Konec velké lásky. Ondřej Gregor Brzobohatý už nežije s Taťánou

22. prosince 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Ondřej Gregor Brzobohatý s manželkou. (Foto: se souhlasem O. G. Brzobohatý)

Už delší dobu se ve světě showbyznysu povídalo, že zpěvák a muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý a jeho manželka Taťána Kuchařová prochází krizí. Své soukromí si velice střeží. Deník Blesk teď přišel s informací, jak je to s jejich údajným rozchodem.

Taťána Gregor Brzobohatá s manželem Ondřejem jsou považováni za jeden z nejkrásnějších párů v českém showbyznysu. Přesto už několik měsíců spolu na sociálních sítích nic nesdíleli a na akce chodí zvlášť. Nedávno se na veřejnosti objevily fotografie Ondřeje s tanečnicí Zuzanou Pilnou, a tak se spekulace šířily ještě rychleji.

Jak to tedy slavný pár má doopravdy? Na to odpověděl zpěvák v pořadu SHOWTIME. Máme už vlastní životy, od srpna víceméně žijeme každý sám,” uvedl stručně v pořadu Brzobohatý. Taťána se k tomu vyjadřovat nechtěla a média odkázala zpět na manžela.

View this post on Instagram

A post shared by Taťána Gregor Brzobohatá (@tatianagbrzobohata)

Pár spolu žil osm let, z toho pět let byli manželé. Nejmenovaný zdroj deníku Blesk později potvrdil, že chtějí každý jít svou cestou. Na rozvodu už jsou víceméně domluveni a Ondřej se odstěhoval ze společného bytu na Smichově,” uvedl.

View this post on Instagram

A post shared by Ondřej G. Brzobohatý (@brzobohatyondrejofficial)

Celebrity - další články

Doporučujeme