Party po premiéře filmu Prezidentka si Aňa užila. Domů odešla s pugetem a sklenkou vína

24. června 2022·Celebrity·Redakce

Aňa Geislerová (Foto: Instagram Aňi Geislerové – se souhlasem Ani)

Herečka Aňa Geislerová nezazářila jenom na stříbrném plátně, kde ztvárnila hlavní roli, ale i na after party. Film Rudolfa Havlíka Prezidentka sklidil ovace, a tak není divu, že to Aňa, které to moc slušelo, pořádně oslavila. Podle Blesku jí byla chodba v Lucerně malá a neváhala si domů odnést skleničku s vínem, kterou po celý večer nepustila z ruky.

Na slavnostní premiéru Aňu Geislerovou oblékla návrhářka Tatiana Kovaříková, která navrhovala i veškeré její outfity pro film Prezidentka. Celý večer zářila v krásných černých šatech s odhalenými rameny a zdobily ji šperky od Cartier v hodnotě milionu korun.Černá barva mi pro dnešek přišla ideální a věřím Táně, takže nebylo co řešit,” řekla Blesku herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Prezidentka – Film (@prezidentka_film)

Promítání filmu opustila v půlce, jelikož už ho párkrát viděla. Pak už jen popíjela víno, bavila se a užívala večera. Skleničku nepustila po celou dobu z ruky a to ani ve chvíli, kdy odcházela domů. 

View this post on Instagram

A post shared by Ana Geislerová (@geislerka)

Velice to slušelo i její filmové bodyguardce Vandě Chaloupkové. Ta si musela v saténových šatech na úzká ramínka hlídat výstřih, aby jí z něco něco nevykouklo. Další hvězda filmu Ondřej Vetchý se večera nezúčastnil. Loučil se totiž v Činoherním klubu s Petrem Nárožným, se kterým hrál ten večer poslední představení.

Celebrity - další články

Doporučujeme