Patrasová se Slováčkem plánují společnou dovolenou. Hudebník chce obnovit manželský slib

13. ledna 2022·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Felix Slováček a Dagmar Patrasová. (Foto: ČTK)

O tom, že se herečka Dagmar Patrasová a saxofonista Felix Slováček k sobě vrátili, si už štěbetají i vrabci na střeše. Ještě před nějakou dobou byl jejich vztah na bodu mrazu. Hudebník měl totiž paralelní poměr s milenkou, malířkou Lucií Gelemovou. Podle serveru Super.cz se Felix rozhodl Dádu požádat opět o ruku a chystají se i na společnou dovolenou.

SlováčekPatrasová jsou opět spolu. V úterý se objevili ve společnosti a to konkrétně na vernisáži výstavy photoArt 2022 výtvarníka Romana Řeháka, která se konala v krásných prostorách Obecního domu v Praze. Manžel si srovnal priority. Nikdy z domu neodešel. Byl denně doma, měl tam své věci,” uvedla pro Super.cz herečka.

Během ne příliš příjemného období, kdy byl saxofonista několikrát viděn v přítomnosti mladé umělkyně Gelemové, byli manželé v neustálém kontaktu. To jestli vydržoval z našich společných peněz nějakou milenku, byla otázka mojí trpělivosti a tolerance. Jelikož ho znám, tak vím, že to nebylo nic vážného,” dodala Dagmar pro server.

Dokonce Slováček podle slov Patrasové přišel s tím, že by si spolu obnovili manželský slib. “Vymyslel to manžel. Já jsem se k tomu nevyjádřila,” řekla herečka a doplnila, že si vzala čas na rozmyšlenou. Také delší dobu plánují společnou dovolenou u moře. “Chystáme se někam, kde je teplo, kde je příjemně. Ještě jsme nevybírali destinaci, ale uvidíme,” popsala Dáda.

Celebrity - další články

Doporučujeme