Felix Slováček o rozchodu s Gelemovou: Dítě jsem zvažoval, zaryla se mi do srdce

3. června 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Felix Slováček a Lada Kerndl. Foto: ČTK

Legendární český hudebník Felix Slováček (78) nedávno oznámil rozchod se svou dlouholetou přítelkyní Lucií Gelemovou (38). Na konec vztahu mělo vliv i jeho trvající manželství s Dádou Patrasovou (65), nebo touha malířky pořídit si dítě. Navzdory rozchodu ale dvojice zůstává přáteli. "Je to skvělá žena, přáteli zůstaneme pořád," uvedl Slováček. 

Slavný saxofonista a skladatel Felix Slováček a malířka Lucie Gelemová navzdory konci vztahu zůstávají přáteli. “Milenecký vztah skončil, ale sedm let se do mého srdce hluboce zarylo a zůstane to tam pořád. Lucie je skvělá žena a přátelé budeme myslím pořád,”svěřil se v rozhovoru pro TV Blesk.

Rozchod pro hudebníka nebyl jednoduchý ani se všemi životními zkušenostmi, které nasbíral. “Nemyslím si, že je to úplně jednoduché, ať je člověk mladý, nebo starý. Přece jenom je tam to pouto, láska. Samozřejmě to není takové, když se potkáme, ale za sedm let je to někde jinde. A pak člověk zase musí respektovat ty její touhy, co by chtěla v životě. A já už vím, že jí v tom nemůžu překážet. Naopak, já jsem rád, že jsem s ní mohl být sedm let, a ať jde dál,” zhodnotil.

Jedním z důvodů byl i fakt, že by malířka ráda založila vlastní rodinu. Slováček je ale stále ženatý s Dádou Patrasovou a vlastní děti již má. Také kvůli svému vyššímu věku se do plození zrovna nehrnul, i když přiznává, že nějaký čas nad dítětem skutečně uvažoval. “Je pravda, že jsem to chvíli zvažoval,” nechal se slyšet. Pak ale dodal, že to tak muži mívají hlavně v opilosti.

“To jsme všichni hrdinové, všichni se rozvádíme, všichni se ženíme, všichni chceme děti. A když vystřízlivíme, tak jsme trošku jinde,” zažertoval. Podle hudebníka je věkový rozdíl příliš veliký. “Co by dělala, když bych se o to pak nemohl starat,”vznesl řečnickou otázku.

Vyjádření, které Lucie zveřejnila na sociálních sítích, podle Slováčka dobře shrnuje situaci. “Já myslím, že tak jak to teď bylo v tom Luciině vyjádření, tak to je přesně tak a je to v pořádku,” potvrdil.

I když nemám potřebu běžně dávat rozhovory nebo řešit osobní věci a "vykecávat" se v bulváru jako jiné, ráda bych tímto…

Posted by Lucie Gelemová on Monday, May 17, 2021

Celebrity - další články

Doporučujeme