Petra Kvitová už není single! Jiskra přeskočila mezi tenistkou a jejím koučem

9. srpna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Petra Kvitová. (Foto: ČTK)

Tenistka Petra Kvitová (31) už není single! Jiskra přeskočila mezi ní a jejím koučem Jiřím Vaňkem (43). Novinku sama tenistka prozradila v rozhovoru pro deník Blesk.

Podle posledních informací s novým partnerem Petra už bydlí nějaký ten pátek. Deníku Blesk na otázku, zda je ještě pořád bez patrnera reagovala, že tato informace již neplatí. Později prozradila, že se jedná o osobu z jejího blízkého okolí. Je to můj trenér Jirka Vaněk,” uvedla.

View this post on Instagram

A post shared by Petra Kvitova (@petra.kvitova)

O vztahu média spekulovala už loni v červnu. Kdy Vaňka novináři přistihli, jak přespává v pražském bytě své svěřenkyně, kterou trénuje od konce roku 2016. Že by v té době spolu něco měli, Kvitová zásadně odmítá. Pouze mu ve složité životní situaci poskytla azyl ve svém prostorném apartmá v části pro hosty. Byla to jen mimořádná výpomoc v době, kdy v jeho bytě probíhaly stavební úpravy a kdy vzhledem k pandemii koronaviru bylo prakticky vyloučené sehnat náhradní bydlení. Oba dva spolupracují čistě v profesionální rovině hráčka-trenér,” uvedl tehdy mluvčí Kvitové Karel Tejkal.

Někdy se to tak prostě vyvine. Tak dlouho nás všichni dávali dohromady, tak dlouho se nás všichni ptali, až se z nás stal pár,” dodala pro deník. Jasno o jejich vztahu měli oba letos v květnu, kdy byli na turnají v Římě.

Celebrity - další články

Doporučujeme