Po čtyřech dětech má postavu snů! Blake Lively vábí svými křivkami

21. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Blake Lively a Ryan Reynolds (Zdroj: Profimedia)

Pár měsíců po porodu čtvrtého dítěte se herečka Blake Lively ukázala v plavkách u bazénu. A předvedla super žhavé křivky, za které by se nemusela stydět žádná modelka. Nutno zopakovat, že Blake má doma čtyři ratolesti.

Filmový Deadpool Ryan Reynolds si uměl vybrat. Doma má nádhernou ženu, která mu porodila čtyři děti, a jak je známo ze vzájemných pošťuchováních na sociálních sítích, doma se určitě nenudí. Herečka Blake Lively se proslavila hlavně díky seriálu Gossip Girl, ale také ve filmu Věčně mladá, kde roky vůbec nestárla. A vypadá to, že si tuto moc vzala i do běžného života.

Po čtyřech dětech, kdy se to nejmladší narodilo letos v únoru, se totiž pochlubila postavou v plavkách a mnohým spadla brada, když viděli, jak kráska vypadá. Blake tak v klidu mohla nafotit reklamní kampaň v plavkách na perlivou limonádu Betty Buzz. Fotky jsou navíc pekelně žhavě, herečka zkrátka ví, jak být v létě hot. Červená rtěnka je už takovou třešničkou na dortu.

View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Pánové (a možná i dámy) si ale musí nechat zajít chuť. Nejenže má doma herečka čtyři děti, ale především je od roku 2012 šťastně vdaná právě za Ryana Reynoldse a jejich vztah platí za ty nejvíce harmonické v celém Hollywoodu. Pár vystupuje jako z pohádky a všichni si pamatujeme obdivný a zamilovaný pohled, který herec vyslal na svou manželku, když se fotila na loňském Met Gala.

Celebrity - další články

Doporučujeme