Po náročném období si zaslouží klid. Královské děti budou volné dny trávit s rodiči v přírodě

25. října 2022·Celebrity·Redakce

George, Louis a Charlotte (Zdroj: Profimedia)

Královské děti George, Charlotte a Louis zvládli nástup do nové školy a nyní si mohou odpočinout, protože je čekají dvoutýdenní prázdniny. A co budou ratolesti prince Williama a princezny Kate dělat? Odpovídá Vanity Fair.

Princ William se se svou rodinou přestěhoval z Kensingtonského paláce v Londýně do Adelaide Cottage, který se nachází ve Windsorském Home Parku, soukromém pozemku o rozloze 5 000 akrů obklopujícím hrad Windsor. Kvůli tomu museli George, Charlotte a Louis změnit školu, která se nachází jen kousek od jejich nového bydliště. Bohužel to zrovna připadlo na den, kdy zemřela královna Alžběta II. (†96).

Rodina má za sebou velmi náročné období, teď královské děti čekají čtrnáctidenní prázdniny. Odpočinou si i jejich rodiče, kteří s nimi budou doma. Stresující období to bylo hlavně pro princeznu Kate. Ten týden byl velmi napjatý, nebylo to zrovna období zabydlování, v jaké doufali,“ vysvětlil zasvěcený zdroj. Manželé se také soustředí na to, aby svým dětem poskytli v novém domově pocit stability. Jejich kamarádka listu řekla: Líbí se jim, že děti mohou jezdit ven na kolech a na koních po okolí, a všechny jsou opravdu nadšené, že se mohou se všemi seznámit.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Mezi oblíbené dětské aktivity patří vaření, pečení a nejrůznější řemeslné a umělecké činnosti. Nejšťastnější jsem s rodinou venku v přírodě a všichni jsme opravdu špinaví,” svěřila se Kate v roce 2020 v podcastu Happy Mum, Happy Baby. „Někdo se mě nedávno zeptal: Co byste chtěla, aby si vaše děti pamatovaly z dětství? A já si pomyslela, že je to opravdu dobrá otázka. Když se nad tím opravdu zamyslíte, je to vlastně to, že sedím a snažím se jim o víkendu udělat úkoly z matematiky a pravopisu? Nebo to, že jsme šli ven, zapálili táborák, seděli u něj a snažili se opéct buřty, které se nepovedly, protože bylo moc mokro?” dodala. 

Celebrity - další články

Doporučujeme