Pohledná moderátorka Juščíková na Nově končí. Otěže přebrala dvojce Mádr a Havel

6. září 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Juščíková. (Foto: Profimedia)

Pohledná moderátorka a zprávařka ve Snídani s Novou Tereza Juščíková byla nucena skončit. Televize se rozhodla celý koncept ranního pořadu překopat a s tím zrušila i některá místa. Jak to Tereza přijala, prozradila fanouškům na instagramu.

Moderátorka uváděla ve snídaňové relaci zprávy 9 let. Všechno jednou končí a něco nového začíná,” napsala na úvod příspěvku. Důvod, proč šla s informací ven, je ten, že chtěla předejít zbytečným spekulacím a hlavně už v pondělí jí začaly chodit zprávy s dotazy, proč ze Snídaně zmizela.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Jandová 🙋‍♀️ (@terezajuscikova)

Televize Nova se totiž rozhodla koncept ranní relace úplně změnit. Ze Snídaně s Novou je jen Snídaně a celý pořad má na povel moderátorská dvojice Johan Mádr a Ondřej Havel. Místo zprávaře se zrušilo, tedy moje místo,” posteskla si Juščíková na síti. Přesto svým kolegům popřála štěstí. “Držím palce, aby to vše skvěle zvládli.”

Zatím není jasné, kam se kariéra Terezy bude po odchodu z televize ubírat. A já? Mně to samozřejmě mrzí, že už nebudu součástí, ale vážím si těch krásných 9 let, které jsem strávila, které mě hodně naučily a díky kterým jsem potkala spoustu skvělých lidí. Děkuji za to a kam mě vítr zavane, to se teprve uvidí,dodala na závěr zprávařka.

Celebrity - další články

Doporučujeme