Pohřeb krásné účastnice MasterChefa Denisy (†36). Kamarádky jí splnily poslední přání

9. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Denisa Zajícová (Zdroj: Profimedia)

Několikaletý boj s rakovinou Denisa Zajícová (†36) prohrála minulý týden 2. dubna. O sedm dní později se s ní její rodina a přátelé přišli naposledy rozloučit do Velké obřadní síně krematoria města Brna.

Denisa Zajícová, za svobodna Cziglová se proslavila nejvíce soutěží MasterChef. Už v té době bojovala se zákeřnou rakovinou. V tu dobu ale zněla optimisticky; změnila životní styl a nádory ustoupily. Situace se ale změnila loni na Vánoce a letos, těsně po Velikonocích krásná kuchařka zemřela.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Life is short, enjoy it!👈🏻 (@foodtherapybydenisa)

 

Sympatická Denisa podlehla zákeřné rakovině mozku. „Tyto řádky se nepíší lehce, ale naše Deniska dnes prohrála svůj boj s těžkou nemocí a bila se statečně, až do samého konce. Naše bolest je veliká, ale upřímně věříme, že už je jí lépe,“ oznámila její rodina minulý týden na instagramu. Denise nakonec bohužel nepomohly ani čtyři operace, biologická léčba, ozařování ani léčitel.

V úterý se konalo poslední rozloučení. Smuteční hosté se začali scházet brzy a byl na nich patrný obrovský zármutek. Denisa měla navíc jedno velké přání. Přála si, aby její kamarádky měly na pohřbu červené boty na podpatkách. Oblékla je třeba modelka Lenka Limberská, která se s Denisou znala přes 12 let.

Kamarádky nechaly pro svou zesnulou přítelkyni vyrobit velké srdce z rudých růží, věnec poslala i klinika radiační onkologie, kde se Denisa léčila, další byly od nejbližší rodiny a dalších přátel.

Celebrity - další články

Doporučujeme