Přemek Forejt se vyjádřil ke vztahu s Evou Burešovou. Jak to dvojice má?

24. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Šéfkuchař Přemek Forejt (Foto: Instagram premekforejt)

Známá Herečka a zpěvačka Eva Burešová (27) nechce o vztahu s porotcem kulinářské soutěže MasterChef Přemkem Forejtem (33) mluvit. Soukromí si střeží, Přemek ale vztah nepopírá a netají. Informoval o tom server Super.cz.

Burešová v pondělí zveřejnila na svém Instagramovém profilu příspěvek u kterého komentuje aktuální situaci a vyjadřuje se ke sledování novinářů, kteří podle ní nerespektují její soukromí. “Chci mluvit jen o své práci a o věcech, do kterých si myslím, že někomu může něco být. Pokaždé, když jsem mluvila o něčem ze svého soukromí, vše se překroutilo. Naprosto vše. A já už nechci, nechte můj soukromý život, svět prosím. O nic jiného jsem neprosila,” napsala herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Forejt vztah s Burešovou nepopírá a dodal, že s nikým takhle zadaný není. “Jen bych rád objasnil jednu věc, nejsem ženatý a ani jsem nikdy nebyl,” uvedl šéfkuchař pro Super.cz. “To, co je mezi mnou a Evičkou, je posvátné a budu moc rád, když nás necháte být a budete to respektovat, děkuji a hodně štěstí všem,” dodal.

Herečka se s porotcem MasterChefa poznala při natáčení pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Předtím chodila podle Super.cz s tanečníkem Matyášem Adamcem, vztah ji ale vydržel jen rok.

Celebrity - další články

Doporučujeme