Princ Harry opět zlobí. V rozhovoru opět kritizoval svou rodinu, nechce skončit jako jeho matka

16. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Vypadalo to, že se princ Harry trochu vzpamatoval a začal si opět vážit královské rodiny. Asi nikdo nečekal, že svůj názor na ní změní ze dne na den. Nyní se ale Harry opět do rodiny veřejně navezl.

Po pohřbu prince Phillipa to vypadalo, že vztahy mezi princem Harrym a zbytkem královské rodiny by se postupně mohly zlepšovat. Jenže vévoda ze Sussexu poskytl tento týden rozhovor pro podcast Armchair Expert herce Daxe Sheparda. Obyvatelům Buckinghamského paláce zřejmě opět není do smíchu. Princ přirovnal život v královské rodině k filmu Truman Show, kde hlavní hrdina žije izolovaný a je neustále pod dohledem kamer či k životu v zoologické zahradě. Moc milý nebyl ani ke svému otci. Princ Charles podle něj trpěl postavením svých rodičů a své utrpení pak přinesl na Harryho.

Nemyslím tím, že bychom měli prstem ukazovat nebo někoho vinit. Pokud ale mluvíme o rodičovství, zakouším bolest a utrpení, kterou zakusili už i mí rodiče. Musím tento cyklus rozbít, abych ho nepřenášel na své děti,” svěřil se princ. Podle něj prý nebylo v plánu odejít s manželkou Meghan do USA. “Někdy ale musíte udělat takové rozhodnutí a upřednostnit rodinu a své mentální zdraví,” uvedl.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Královská rodina rozhovor nekomentovala. Podle zdrojů britských médií je ale jasné, že z něj nikdo není nadšený. “Vypadají, že si dělají kariéru na tom, že mluví o kariérách svých předků. To moc nepomáhá,” uvedl zdroj paláce pro deník Daily Mail. Harry a Meghan jsou podle něj přesvědčeni, že oni chybu neudělali.  To jen všichni okolo nich jsou na ně zlí. Jenže kritici upozorňují, že mluvit o tom, jak byl život v paláci těžký, když sami mají dům s šestnácti pokoji, je trochu pokrytecké. Navíc podle nich Harry změnil i akcent mluvy. Typický britský přízvuk je pryč, nyní se snaží mluvit více “americky”.

Harry ostatně nikdy nebyl bezproblémový a skandálů má za sebou už dost. Být členem královské rodiny je zaměstnání na plný úvazek, což se princi nikdy nelíbilo. “Vítej, je to práce. Usmívej se a smiř se s tím. Bylo mi dvacet, když jsem si pomyslel, že tohle dělat nechci. Nechci tu být, nechci to dělat. Podívejte se, co to udělalo s mou mamkou. Jak se v tomhle můžu usadit a mít ženu a děti, když vím, že se to opět stane,” uvedl princ. Dále se přiznal, že krátce po seznámení se svou ženou začal docházet na terapie. Ty mu pomohly v tom, že si přestal jen stěžovat a začal jednat.

Celebrity - další články

Doporučujeme