Žena vedla dvojí život: Vzala si ještě jednoho muže, který bydlel tři minuty od jejího domu

2. května 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Neobvyklý případ se dostal před britský soud. Dvaačtyřicetiletá Brinda Kantamanenová čelí obvinění z bigamie. Po necelých dvaceti letech manželství se rozhodla provdat za dalšího muže, který bydlel kousek od jejího domu. Informoval o tom server Daily Mail.

Brinda si v roce 1999 vzala ve Spojených státech svého prvního manžela Raviho Kantamenena. Narodili se jim dvě děti a později se přestěhovali do Londýna. Tam potkala Matthewa Halla. Manželství už nebylo idylické jako na začátku, a tak žena lehce svému milenci podlehla.

Ravi si všímal, že Brinda odchází častěji z domu, a tak ji začal podezírat z nevěry. Když na to ale stočil řeč, žena se začala buď chovat vášnivě nebo mu vyhrožovala sebevraždou.

Následně se v říjnu 2018 Brinda za Matthewa provdala, bez ohledu na to, že byla 18 let v manželském svazku. Podle informací serveru do oddacího listu uvedla falešné jméno. Později vyšlo najevo, že žena před Ravim dokázala utajit i těhotenství a Matthewaovi porodila dítě.

Zdrcený manžel poté odhalil, že Hall bydlí necelé tři minuty chůze od jejich domu. První manželství bylo zrušeno až v roce 2019 a celý případ putoval k soudu. Žena se ke všemu přiznala. Pokud ji soud shledá vinou, tak jí hrozí až sedm let vězení.

Koktejl - další články

Doporučujeme