Prochází nejhorším obdobím, ale i tak se na ní usmálo štěstí. Nemocná Shannen Doherty je zamilovaná

1. října 2023·Celebrity·Redakce

Shannen Doherty (Zdroj: ČTK)

Blýská se jí na lepší časy? To by si přál snad úplně každý. Nemocná Shannen Doherty, která je ve čtvrtém stádiu rakoviny prsu a navíc se rozvádí, je zřejmě čerstvě zamilovaná.

Herečku diváci znají nejen jako Brendu Walsh z Beverly Hills 90210, ale také jako Prue Halliwel z Čarodějek. Již dlouhou dobu bojuje s rakovinou v posledním stádiu. Shannen Doherty se ale nevzdává a bojuje. Sice se nedávno objevily zprávy, že herečka se rozvádí s fotografem Kurtem Iswarienkem, ale vypadá to, že na lásku nerezignuje.

Fotograf jí po 11 letech společného života podvedl, což v tu dobu osudem zkroušenou herečku pořádně bolelo. Nedávno se ale Shannen na instagramu pochlubila fotkou s brýlatým mužem, se kterým se objímala a oba vypadali velmi spokojeně.  „Čas na večeři,“zněl jednoduchý popisek.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Cortazzo (@chriscortazzo)

Příznivci herečky začali spekulovat, kdo to je. „Jsem tak šťastná, vypadá to, že jste našla lásku,“ psali fanoušci k fotce. Na snímku byl označen Chris Cortazzo, který byl sdílnější. Na svůj profil napsal, že jde na večeři se svou láskou. V komentářích se ale také psalo, že se jedná realitní agent není její nový přítel, ale jen dobrý kamarád. Navíc prý gay. Tak uvidíme, jak to celé nakonec dopadne.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme