Proměna nizozemské Miss, která se narodila jako chlapec. Prošla si šikanou i útěky z domova, nyní je šťastná

13. července 2023·Celebrity·Redakce

Rikkie Valerie Kollé (Zdroj: instagram Rikkie Valerie Kollé)

Nová Miss Nizozemsko Rikkie Valerie Kollé se narodila jako žena v mužském těle. Už od dětství věděla, že se chce stát ženou a že se narodila ve špatném těle. V pubertě započala její cestu, která byla ukončena poslední operací. Nyní je Nizozemka už konečně šťastná.

Její cesta byla velmi trnitá. Narodila se jako chlapec Rik, ale brzy pochopila, že je ve špatném těle. Vše začalo v jejích osmi letech. V 11 letech si změnila jméno na Rikkie a ven začala chodit v ženských šatech. Prošla si šikanou, s pláčem utíkala z domova. Často jsem si říkala: Proč já? Proč se mi to děje? Ale vždy mi pomohla moje milovaná rodina a přátelé, svěřila se Miss Nizozemsko.

View this post on Instagram

A post shared by Rikkie Valerie Kollé (@rikkievaleriekolle)

V pubertě navštívila lékaře a dostala prášky, které jí k její proměně měly pomoci. Ve 12 letech začala užívat inhibitory puberty a v 16 ženské hormony. Hormony brala celou dobu dospívání, ale už vystupovala jako žena. Podstoupila plastiku prsou, nosila dlouhé vlasy, malovala se a udržoval si štíhlou postavu. Už v tu dobu začala fotit jako modelka, neměla problém s plavkami ani spodním prádlem.

Nekonečných 14 let ale musela Rikkie čekat na operaci, během které se stala ženou. „Věděla jsem, že se tím uzavře kruh. Po dvouletém čekacím seznamu, mnoha nezdarech a nedostatcích mi v polovině prosince 2022 zavolali z nemocnice s tím, že pro mě mají termín operace. Konečně se mi splní můj sen, který se někdy zdál být velmi vzdálený, pomyslela jsem si,“ přiznala kráska.

Poslední lednový den letošního roku podstoupila operaci genitálií a stala se ženou. Operace dopadla skvěle a pro Rikkie začala nová cesta. „Stále jsem transgender žena, to se nezmění,“ napsala na sociální sítě po operaci. V červenci její nový život pojistila výhra v soutěži Miss Nizozemsko a ona získala korunku krásy.

Celebrity - další články

Doporučujeme