Richard Gere (70) je znovu otcem. S manželkou má během dvou let už druhé miminko

24. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Trvalo to dlouhých 50 let, než hollywoodský herec Richard Gere (70) založil rodinu a na světě přivítal své první dítě. S přibývajícími léty se ale jeho postoj otočil a nyní se mu během dvou let narodilo již druhé miminko. Manželka Alejandra Silva (37) mu během karantény porodila již třetího syna.  

Americký herec Richard Gere se svou manželkou Alejandrou Silva přivítali na světě již druhé miminko. Informoval o tom španělský magazín  ¡Hola!, který na podzim zveřejnil i zprávu o těhotenství. Podle informací listu se páru opět narodil chlapeček.

Slavná dvojice má doma už ročního Alexandera. Zprávu o tom, že je těhotná, zveřejnila Silva v roce 2018 skrze snímek, na kterém jejímu bříšku žehná samotný dalajláma. Jméno Alexandrova mladšího bratra zatím manželé nezveřejnili.

Podle španělského magazínu rodila publicistka a politická aktivistka Silva na rodinném ranči v Pound Ridge ve státě New York. Podle aktuálních zpráv by ona i dítě měli být v pořádku.

Gerův nejstarší syn, Homer James Jigme Gere oslavil 6. února už dvacáté narozeniny. Jeho matkou je herečka, modelka a někdejší Bond girl Carey Lowell (59). S tou byl Gere oficiálně ženatý v letech 2002 až 2016. Před ní uzavřel svazek ještě v roce 1991 s hereckou kolegyní Cindy Crawford, už v roce 1995 se ale dvojice opět rozvedla.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme