Rihanna zazářila na Super Bowlu a nebyla na to sama. Pod srdcem nosí dalšího potomka

13. února 2023·Celebrity·Redakce

Rihanna, Super Bowl 2023 (Foto zdroj: Profimedia)

Opět se můžeme těšit na přehlídku těhotenské módy v podání zpěvačky Rihanny. Ta nás pravidelně okouzlovala a zároveň šokovala svými outfity s vyvaleným břichem už při prvním těhotenství. Nyní prozradila, že pod srdcem nosí dalšího potomka. Potvrdil to její tým po vystoupení na Super Bowlu, po kterém lidé začali spekulovat, že se začíná zakulacovat. Informuje o tom Idnes.

Show během poločasu amerického Super Bowlu je skutečně prestižní záležitost, na kterou se spousty diváků těší podobně jako na samotné finále ligy amerického fotbalu NFL Super Bowl. Hlavními hvězdami večera byly týmy Kansas City Chiefs a Philadelphia Eagles a Rihanna. Ta zazpívala několik svých hitů včetně Umbrella nebo Diamonds.

O to víc famózní vystoupení to bylo, že Rihanna se na pódiu objevila po pětileté pauze. A čím léoe odstartovat comeback než tak velkolepou událostí. Každoročně sleduje Super Bowl jen v USA odhadem sto milionů diváků a vrcholem sledovanosti je právě třiceti minutová pauza vyplněná show. Ta je považována za nejvýznamnější představení amerického zábavního průmyslu.

View this post on Instagram

A post shared by Les Do It Magazine (@lesdoitmag)

Zpěvačka se předvedla na pódiu zavěšeném vysoko nad hřištěm, které pomalu klesalo na zem. Na sobě měla rudý overal rozepnutý až pod pupík, který vypadal poněkud zakulaceně. Na sociálních sítích se tak hned rozjela diskuze o jejím možném těhotenství, což se záhy potvrdilo. Miminko čeká se svým partnerem raperem A$AP Rockym. S ním má už devítiměsíčního syna.

Celebrity - další články

Doporučujeme