Rozkošný a hravý. Princ Louis oslavil čtvrté narozeniny, jeho maminka se opět chopila foťáku

25. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Princ Louis (Zdroj: Profimedia)

Vévodkyně Kate Middleton je známou vášnivou fotografkou. A předvedla to znovu, když její nejmladší syn Louise slavil čtvrté narozeniny. Kate ho vyfotila na pláži, kde princ nadšeně běhá. A fanoušci opět šílí nadšením.

Roztomilý hošík na své velké veřejné představení zatím čeká. Na veřejnosti své rodiče doprovází hlavně jeho straší sourozenci – princ George a princezna Charlotte. S Kate a princem Williamem nejezdí Louis ani na oficiální cesty a chybí i na velkých společenských událostech, kterých se účastní přední členové královské rodiny. Louis chyběl i na mši za zesnulého prince Phillipa (†99). Jeho rodiče totiž usoudili, že by to na něj bylo moc dlouhé.

 

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Na čem ale nechybí, jsou rodinné fotografie, které pravidelně pořizuje právě Kate. Ty nejaktuálnější pochází z pláže v Norfolku na východní Anglii, kde mají vévodové letní sídlo. Fotografie jsou pořízené na začátku měsíce  a princ si na nich užívá výlet na pláž. Na jedné z fotek drží kriketový míček. Kate s Williamem se několikrát vyjádřili, že v Norfolku se cítí opravdu jako doma a fotky malého Louise to jen potvrzují.

Princ se narodil v Londýně 23. dubna 2018. Je sice nejmladší, ale rozhodně to nebyl žádný střízlík. Vážil víc než 3,8 kg. Nutno podotknout, že ani George či Charlotte rozhodně nebyli žádní mrňousci a měli jen o pár gramů méně. Sedm hodin po porodu byl princ představen na schodech nemocnice St. Mary veřejnosti. A Kate vypadala opravdu nádherně.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Jeho maminka je ostatně známá tím, že se snaží s dětmi trávit, co nejvíce času. Vaří s nimi a peče. Jednou se svěřila, že malý Louis je velkým milovníkem červené řepy. K přírodě má ostatně velmi blízko. Je to veselý malý kluk, kterého fascinují bagry a traktory. Miluje, když celá rodina vyrazí na farmu, kde se může mazlit a pozorovat ovce a jehňátka. Navíc miluje i jízdu na kole. Tak ho ostatně vyfotila Kate loni. A svěřila se, že je to pěkný ďáblík, kterému ona skoro nestačí.

Celebrity - další články

Doporučujeme