Roztáhni křídla a leť. Seriáloví Přátelé vzpomínají na Mathewa Perryho (†54)

15. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Seriál Přátelé (Zdroj: Profimedia)

Smrt Mathewa Perryho (†54) zasáhla nejen fanoušky a jeho rodinu, ale samozřejmě i jeho herecké kolegy a přátelé. Právě na vyjádření herců z legendárního seriálu se čekalo nejvíce. Ti se k smutné události vyjádřili nejprve společně. Nyní o jeho odchodu promluvil Matt LeBlanc a Courtney Cox.

Matt LeBlanc, Courtney Cox, Jennifer Aniston, David Schwimmer a Lisa Kudrow potřebovali nějakou dobu na to, aby se k smrti své kamaráda a kolegy vyjádřili. „Všichni jsme ze ztráty Mattyho naprosto zdrceni. Byli jsme víc než jen herečtí kolegové, byl to náš bratr. Jsme rodina, zažili jsme spolu to dobré i to zlé, ” vzkázali několik dní po smrti seriálového Chandlera.

View this post on Instagram

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Nyní přišel se svým vzkazem seriálový Joye. S těžkým srdcem se loučím. Časy, které jsme spolu prožili, patří upřímně mezi nejoblíbenější období mého života. Bylo mi ctí sdílet s tebou pódium a nazývat tě svým přítelem. Vždy se budu smát, když na tebe pomyslím, a nikdy na tebe nezapomenu. Nikdy. Roztáhni svá křídla a leť, bratře, jsi konečně volný. Hodně lásky, mám tě rád,“ svěřil se Matt s tím, že několik let strávený natáčením seriálu bylo nejlepší v jeho životě. A Matt si neodpustil ještě jeden vzkaz pro svého seriálového nejlepšího kamaráda.  A myslím, že si necháš těch dvacet babek, které mi dlužíš.” 

Dalším, kdo se se svým přítelem rozloučil na sociálních sítích, je Monica alias Courtney Cox. Jsem tak vděčná za každou chvíli, kterou jsem s tebou prožila, Matty, a chybíš mi každý den. Když s někým spolupracujete, tak úzce jako jako já s Mathewem, jsou tisíce okamžiků, o které se chcete podělit. Abych uvedla malou historku, Chandler a Monica měli spolu strávit jednu noc v Londýně, ale kvůli reakci publika se to stalo vlastně začátkem jejich milostného příběhu. V této scéně, než jsme se začali válet, zašeptal vtipnou větu, kterou jsem měla říct, zavzpomínala herečka. Byl vtipný a milý,“ dodala.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Celebrity - další články

Doporučujeme