Rvačka před zápasem s Rakouskem? Dominik Simon a Filip Hronek se prý poprali v kabině

18. května 2022·Celebrity·Redakce

Dominik Simon (Zdroj: ČTK)

Čeští fanoušci včerejší zápas s Rakouskem doslova protrpěli. Výsledek 2:1 pro Rakousko po samostatných nájezdech je historickou prohrou a Češi teď musí opravdu zamakat, aby se dostali dál ze skupiny. Už před zápasem bylo oznámeno, že Dominik Simon opouští šampionát a letí domů. Ale proč? Informaci uvedl Extra.cz.

To, že Dominik Simon opouští šampionát ve Finsku, potvrdilo prohlášení reprezentace a měly za tím údajně být citlivé osobní důvody. “Dominik se odpojil z osobních důvodů. Je to pro nás ztráta, ale vliv na chod mužstva to nemá. Zkrátka se stalo,” řekl pro Sport.cz generální manažer reprezentace Petr Nedvěd. Mnohé tak napadlo, zda se něco nestalo Dominikovým blízkým, to často bývá pro brzký odlet důvodem.

Podle informací extra.cz, které ve studiu iSport potvrdil i expert Miroslav Horák, byl ale útočník z týmu vyhozen. A důvod? Prý se popral se svým parťákem z obrany Filipem Hronkem. Mezi posilami z NHL to zřejmě po předchozí porážce od Švédů vřelo. Zprávy o rvačce potvrdil na základě svých zdrojů i expert Miroslav Horák. “Ty informace z kabiny, respektive od vedení nejsou žádné. Jenom že šlo o osobní důvody. Nicméně řeknu to tak, jak to ke mně přišlo z několika zdrojů, takže to asi výmysl nebude. Údajně mělo dojít na fyzický incident Dominika Simona s Filipem Hronkem, což je sice nezvyklý jev, nicméně občas se to stává. Taková situace si vyžadovala řešení, což je, že Simon opustil výpravu,” uvedl Horák ve studiu iSport.

Následky na sebe nenechaly dlouho čekat a Češi prohráli poprvé v historii s Rakouskem. Nepomohl tomu ani neuznaný gól českého týmu. Během první třetiny se sice prosadil Roman Červenka, ale pak to šlo od desíti k pěti. Češi nepředvedli vůbec nic, často ztráceli zbytečně puky, nepřesně si přihrávali a jejich výkon byl mdlý a hodně ospalý. Rakušané výkon českého nároďáku potrestali 37 vteřin před koncem 60 minut.

Prodloužení nepřineslo ani šance, natož góly. Ani při nájezdech se Češi neprosadili, nedali ani jednu branku. Rakušani opět trestali a proti Karlu Vejmelkovi se prosadil Peter Schneider. Poslední nájezd Davida Krejčího, který se sice mohutně napřáhl a práskl puk vedle tyče do mantinelu, působil, jako by byl český forvard plný frustrace. Na celém týmu se tak zřejmě podepsalo i to, co se dělo poslední hodiny před zápasem.

Celebrity - další články

Doporučujeme