Ryan Reynolds ukázal první fotku miminka! S Blake Lively přiznali i jeho pohlaví

17. října 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Twitter / Ryan Reynolds

Herečtí manželé Ryna Reynolds (42) a Blake Lively (32) zveřejnili první snímek svého novorozeného miminka. Dvojice, která spolu vychovává již dvě dcery, navíc naznačila, že nyní získala i třetí. Snímek s miminkem v lese doplnil Reynolds přáním, aby jeho ratolesti zažívali tu samou přírodu, jak si ji z dětství pamatuje i on sám.

Představitel komiksového Deadpoola Ryan Reynolds a Blake Lively známá jako Serena ze seriálu Superdrbna ukázali na Twitteru všem fanouškům první fotografii svého třetího miminka. “Miluji Britskou Kolumbii,” napsal kanadský herec Reynolds na svůj profil.

“Chci, aby moje dcery zažívaly to samé přírodní hřiště, v jakém jsem já sám vyrůstal. Ten kandidát, kterého 21. října zvolíte, výrazně ovlivní klimatickou politiku. Jsem hrdý na pokrok, kterého jsme v boji proti klimatickým změnám za poslední čtyři roky dosáhli,” svěřil se Reynolds, pro kterého je budoucnost životního prostředí velmi důležitá.

Slovem dcery ve svém textu u fotografie herec naznačil, že i třetí miminko je opět holčička. Se svou manželkou již mají dvě – čtyřletou James a dvouletou Inez.

Dvojice se seznámila v roce 2010 během natáčení snímku Green Lantern. V říjnu 2011 již média informovala o jejich vztahu a 9. září 2012 vstoupili herci do svazku manželského.

Celebrity - další články

Doporučujeme