Sandevě to v novém účesu neskutečně sluší! Kdo je ale muž po jejím boku?

19. září 2022·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva. (Zdroj: Profimedia)

Sara Sandeva je nádherná dívka, která všude kam přijde, působí fantasticky. A změna nenastala ani s novým účesem, kterým se herečka pochlubila na svém instagramu. Kráska je na fotce celá v bílém a doprovod jí dělá muž. Její partner Jakub Prachař to ale není.

Některé celebrity se fotí s partnery, jiné s dětmi, jiné třeba se zvířaty. A Sara Sandeva? Ta pózuje se svým kadeřníkem Michalem, který stojí za její nejnovější vlasovou proměnou. Kromě toho je to ale i její dobrý kamarád, se kterým mají zřejmě i podobný styl oblékání.

Oba dva se totiž v ten den, kdy k němu herečka dorazila, oblékli do bíla. Nutno dodat, že v modelu stejné barvy vypadají jako pár. „Ne, nedomlouvali jsme se na sladěném outfitu,“ napsala Sara k fotce. „Já a moje vlasy tě milujeme,“ dodala. Vzhledem k tomu, jak moc se k Michalovi tiskne, by se skoro dalo říct, že by její partner, herec Jakub Prachař, měl žárlit.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Sandeva (@sarasandeva)

Ten se ale o svou lásku bát nemusí, vztah Sary a Michala je čistě přátelský, navíc se znají už dlouho, podobný snímek sdílela herečka už před lety. Nic než přátelství mezi nimi není. Fanoušci v komentářích hodnotí spíše její vzhled, který velmi připomíná jednu slavnou americkou zpěvačku. „A já myslel, že je to Ariana Grande,“ napsal udiveně jeden z fanoušků. „Jste krásná,“ dodává další.

Většina z nich přidala jen srdíčka, protože slova jsou zde zřejmě opravdu zbytečná. Saře sluší snad úplně všechno. Je vidět, že proměna se povedla a i ona sama je s ní velmi spokojená. Navíc v účesu vypadá o trochu starší, což je v jejím případě změna k lepšímu. Zajímalo by nás, co na nový sestřih své přítelkyně říkal Jakub Prachař. Došla i jemu slova?

 

Celebrity - další články

Doporučujeme