Sesterská válka. Meghan žene před soud její příbuzná, nenechává na ní nit suchou

1. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Vévodkyně Meghan (Zdroj: Shutterstock)

Meghan Markle má na kontě další skandál. Její nevlastní sestra Samantha ji žene před soud kvůli nechvalně proslulému rozhovoru s Oprah Winfrey. Meghan podle ní neskutečně lže. Informaci uvedl server TMZ.

Meghan Markle se už dlouho snaží svět přesvědčit, že její život připomíná pohádku o Popelce. Dětství prožila v chudobě a na všechno si musela vydělat sama. Když pak potkala prince Harryho, svět se jí převrátil vzhůru nohama. Své příbuzné, kromě matky, ale úplně odstřihla a odmítá s nimi komunikovat.

Podle její nevlastní sestry Samanthy, která má s vévodkyní společného otce Thomase Markla, bylo ale všechno jinak. Samantha se dokonce rozhodla hnát ji k soudu, protože Meghaniny lži negativně ovlivňují její život. V rozhovoru s Oprah Winfrey Meghan tvrdila, že svou sestru viděla naposledy před 18 nebo 19 lety. Ale podle Samanthy je to jinak.

Meghan tvrdí, že její sestra si příjmení na Markle změnila, až poté, co ona začala randit s princem Harrym. To Samantha odmítá. Meghan také tvrdila, že je jedináček, i když mají obě ženy společného otce. Samantha žaluje Meghan i za výroky o chudobě, kterou prý trpěla. Thomas jí prý platil drahé soukromé školy, stejně jako kurzy tance, herectví a veškeré životní náklady během studia. V rozhovorech vévodkyně tvrdila, že si musela vydělávat sama.

Samantha tvrdí, že kvůli Meghaniným výrokům nemá práci, špatně se prodává její kniha a má psychické potíže. Právník vévodkyně Michael Kump je z nařčení klidný.„Tato nepodložená a absurdní žaloba je jen pokračováním vzorce znepokojivého chování. Budeme jí věnovat jen minimální pozornost, jak si zaslouží,“ uvedl

Celebrity - další články

Doporučujeme