Zoufalá královna. Touží vidět malou dcerku Harryho a Meghan. Kdy se jí konečně dočká?

22. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Harry a královna (Zdroj: Profimedia)

Malé Lilibet, dceři prince Harryho a vévodkyně Meghan bude za chvilku už rok a královna Alžběta II. ji stále ještě neviděla. Z této situace začíná být panovnice už zoufalá. Kdy ale svou pravnučku uvidí, je zatím ve hvězdách. Informaci uvedl deník Mirror.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor se narodila v červnu loňského roku v Kalifornii. Do Británie, ze které pochází její otec, se ale zatím neměla možnost podívat. Malé holčičce je to asi jedno, ale její babičku, královnu Alžbětu II. to velmi trápí. “Slyšel jsem od lidí, které znám z královské rodiny, že by si ji zoufale přála vidět,” svěřil se deníku Mirror Brian Hoey, který je autorem knih o monarchii.

On sám si myslí, že by to šlo i přes nepříjemnosti, které si panovnice musela vytrpět po shlédnutí rozhovoru Meghan a Harryho u Oprah Winfrey. „Nemusí to být tak špatné, jak si my zvenčí myslíme, že je. Jsem si naprosto jistý, že královna nechová vůči Harrymu a Meghan žádné pocity nesouhlasu, určitě by je uvítala zpět, kdyby přišli,“ tvrdí Hoey.

Královna vzhledem ke svému věku žádné cesty do zahraničí nepodniká. Jediný, kdo Harryho a Meghan v USA viděl, je zatím princezna Eugenie. Jestliže se má Alžběta II. s pravnučkou vidět, bude muset holčička do Británie. Vzhledem k tomu, že holčičce teprve bude rok, je to tak otázka, kdy se do země svého otce vydá.

K pravnoučatům chová královna velmi vřelé vztahy. To ostatně potvrdila i vévodkyně Kate Middleton. „Královna vždy nechává malý dárek nebo něco v jejich pokoji, když tam jdeme a zůstáváme, a to jen dokazuje její lásku ke své rodině,“ prozradila vévodkyně v jednom z dokumentů o královské rodině. Dárečku se určitě dočká i malá Lilibet, až dorazí do Velké Británie.

Celebrity - další články

Doporučujeme