Sexy Rihanna je zpět! V nové kolekci své značky předvádí tělo bohyně

19. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Rihanna. (Zdroj: Shutterstock)

V květnu loňského roku se zpěvačce Rihanně narodil syn, ale na její postavě se to vůbec nepodepsalo. Barbadoská kráska nyní uvedla novou valentýnskou kolekci své značky Savage X Fenty, která je pořádně žhavá. Informaci uvedl web Hiphopdx.com.

Rihanna je zpět v plné síle. Právě dnes představila nejnovější kolekci spodního prádla své značky Savage X Fenty, která je ku příležitosti svátku všech zamilovaných, sv. Valentýna. Rihanna je v propagačním videu pekelně žhavá. Kráska zkrátka ví, jak zaujmout. Její křivky hrají prim a zpěvačka sází na neuvěřitelný sex-appeal, který možná získala i díky mateřství.

View this post on Instagram

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Co se módy týče, tak Riri rozhodně nezahálí. Společně s valentýnskou kolekcí vypustila i další  s názvem Game Day. Ta je inspirovaná americkým fotbalem, protože zpěvačka vystoupí 12. února na jedné z nejprestižnějších akcí – na Super Bowlu v Arizoně. Bude to první koncert od jejího vystoupení na předávání cen MTV Video Music Awards z roku 2016.  Nová kolekce je plná sportovních kousků, včetně mikin, tepláků, topů, klobouků, čepic, boxerek či šátků.

Barbadoská krasavice podle deníku The Sun prý spolupracuje na novém dokumentu. Ten by měl být ke shlédnutí na Apple TV+, podle všeho Rihanna podepsala se společností Apple obrovskou smlouvu. „Bude nahrávaná během zkoušek na Super Bowlu a dá nahlédnout do toho, jaký je její opravdový život a jak se jako máma vrací do šoubyznysu,” uvedl zdroj. Nikdo z managementu Rihanny ale údajnou smlouvu zatím nepotvrdil.

Celebrity - další články

Doporučujeme